definasyon kürü,kramp problemi
- moonstorm
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
definasyon kürü,kramp problemi
kürümde bu hafta winstrol enjeksiyona başladım, daha önce böyle birşey pek olmazdı bugün baya kaslarıma kramp girdi antrenmanda ve halen kramplar oluyor ara ara,acaba winstrolden mi oluyordur ki? magnezyum a potasyum a abanayım düzelir heralde ?
Re: definasyon kürü,kramp problemi
Kür için genel de solgar vm 2000 gibi multivitamin kullanıyorum.
Dersen ki bende var yiyeceklerden muz yiyebilirsin, taurine kullanabilirsin ve dediğin gibi magnezyum potasyum.
Dersen ki bende var yiyeceklerden muz yiyebilirsin, taurine kullanabilirsin ve dediğin gibi magnezyum potasyum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: definasyon kürü,kramp problemi
Winstrol'den kaynaklı bir durum,ilacın dürietik olmasından dolayı var olan bir karakteristik özelliği
Ben de ip atlayamazdım
Ben de ip atlayamazdım

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir