Enantat + Metabonol + Primobalan Kullanımı hk.

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
cnnk
Yeni Üye

Enantat + Metabonol + Primobalan Kullanımı hk.

Mesaj gönderen cnnk »

Merhaba arkadaşlar;

Bende suplament kullarak belli bir aşamaya geldim ve durdum. Yaklaşık 4 senedir vg. yapıyorum. Ufak bir kür yapmak için harekete geçtim.
( ufak bir kür tabiri yanlış olduğunu biliyorum, ya tam yada yapma denilebilir, bu kürden bir şey olmaz mg'ler düşük diyen olabilir saygı duyarım) fakat PCT ve diğer 1-2 soruya cevap vermenizi rica ediyorum.

Kullanacağım steoidler:
10 adet Nasparma testo enanatat 250 mg
5 adet primobolan 100 mg
1 kutu Naspaharma metanabol 10mg
1 adet Pregnyl 5000 lik

Kilo :75
Ölçüler : Omuz : 126 Göğüs : 108 Kol: 41 Bel: 85 cm Yağ oranım düşük ,six pack olmasada four pack mevcut.
Saç : kısmi kel:)
Evli , 1çocuk sahibiyim

Haftada 1 enantat + 1 primo vurdum ( kendim vuruyorum bacaktan )

4 hafta oldu, enantat'ın 5' incisini yarın vuracağım , Metanolu çeyrek ile başladım 1 hafta çeyrek , 1 hafta yarım son iki haftadır 1 adet alıyorum.

Sorularım şu olacak,

PREGNYL' yi ne zaman vurdurmam gerekiyor , 5.iğneden 1 hafta sonramı yoksa 4. iğneden 1 hafta sonramı ?

5.000 lik pregnyl fazla gelirmi ? yada fazla gelir ise ne olur ?

Metonolu bitirirken yarım , çeyrek pramit mantığı ile mi bitirmeliyim ?

Karaciğer için B kompleks alıyorum , suplament olarak ise Creatin , Bcca , Glutamin , Protein tozu , Kasein + çinko + glucosamin msn
kullanıyorum.

cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı forumlar
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Enantat + Metabonol + Primobalan Kullanımı hk.

Mesaj gönderen mario29 »

pregnyle gerek yok heleki 5000 sakın vurmayın,kürden sonra nolvadex ve klomen işinizi görecektir
küre gelecek olursak dediğiniz gibi mgler çok çok az,nasıl verim alabildiniz mi peki ?metan tabletin yarısı çeyreği olarak mı alıyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bu yaşta bu dozajlarla yarardan çok zarar veriyorsunuz...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
falcone
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 14 kez

Mesaj gönderen falcone »

Yaş ile ilaç ve miktarlar arasındaki ilişki nedir
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

falcone bu kürlerle hedefler , kas oranı, spor geçmişi , kilo ve yag oranı +boy yüzde yüz ilişkilidir kürlerde bunlar göz önüne alınıp komvin ilaçlar kullanılır definisyonla bulk kürü aynı anda olmaz mesela olsada patlar o kür istenen verim alınamaz çünkü zıt ilaçlardır kürlerde genel manada bunlara dikkat etmek lazım kanımca kendimizin yapması gerekense haftada 3-4gün saglam idman 9-10saat düzenli uyku ve supplement kullanımı ve protein agırlıklı bir beslenme düzeni..

Yaşa ve spor geçmişine bakıldıgında kür biraz basit kalmış gibi yinede başarılar dilerim oranları 2 katına çıkarabilseydiniz daha fazla verim alırdınız saygılar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 6 misafir