kür tekrarları ve ilaçlar

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
madmax29

kür tekrarları ve ilaçlar

Mesaj gönderen madmax29 »

herkese selamlar , şimdi burda çoğumuz kürleri uygulamak ve bilgi sahibi olmak için bizden daha tecrübeli arkadaşlara sorular soruyoruz. umarım benim sorumda bu işte daha tecrübeli kişiler bize yardımcı olur. örneğin bulk kürü yaptık bu kürde testo e - deca - dbol kullandık belli bir kazanıma ulaştık sonra pct mizi yaptık aradan 3 ay geçti aktif madde olarak tekrar deca ile kür yapsak üstüne koyarmı vucud. çünkü bildiğim kadarıyla bir reseptörlere bağlanma durumu var birde her geçen kür kazanımın düşmesi durumu. diyelimki ilk kürünü deca ile yapmış biri ikinci kürde primo mu kullanmalı...
vibrantTR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 20 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: kür tekrarları ve ilaçlar

Mesaj gönderen vibrantTR »

Çok güzel bir soru.Bilgili ve tecrübeyle sabit deneyimleri olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
- Forget the Rest and Do your Best -
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

pek tecrübeli değilim ama bildiklerimi yazayım.
decadan 2 ay sonra girilen tren acetatla beklediğim etkiyi görmedim.ikiside 19nor grubundan olduğu için. art arda decanın yine aynı etkiyi vereceğini sanmıyorum. en azından vücuttan 12-16 ayda çıkıyor. 1 sene sonra girilse etki alınabilir. primo yerine 16 haftalık bir boldenon kürü daha mantıklı bence
175cm
85kg
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

3 ay ara tekrar Deca için erken...
Boldenon veya Primo olsa olabilir
Ancak nor-19 denen sabıkalı ilaçlarda 5-6 ay dinlenip öyle tekrar girmek lazım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

decadan sonra deca
decadan sonra tren

ÖZELLİKLE

trenden sonra deca bu üç kombınede mutlaka sıkıntı yasarsınız heleki tren tum steroıdlerden cok daha kuvvetlı baglandıgı ıcın tren den sonra deca bıraz yan etkılerı fazla olur ha fayda gormezmı sporcu mutlaka gorur fakat bence 4 ay ara tabıkı bu arada kardıo ve temız bır dıyet şart vucuda detox etkısı yapacak enginar brokoli ıspanak tarzı besınlerle dolu dolu bır 4 aydan sonra tekrar gırılebılır
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

benim kürüm haziran başında bitti şu an pct deyim...ben defi. küründe decada kullandım 8 hafta ekim sonu gibi sağlam bir bulk kürü düşünüyorum sizde klasik bir deca kürüne vucud hazır olurmu veya alternatif bir bulk kürümü yapmak lazım
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ekim'de kullanabilirsin Deca ama çok çok sürpriz sonuçlar yaratmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir