Winstrol , Clenbuterol kullanımı

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
jason3
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Winstrol , Clenbuterol kullanımı

Mesaj gönderen jason3 »

deca testo enanthate kürümün son iğnesini bugün olacağım. kürü bitirdim. ve şuan stombafort 60 tablet ve sopharma 0,02 clenbuterol var elimde. winstrol ü günlük 3 tablet (sabah aç karına 2 tablet , antrenmandan 1 saat önce 1 tablet şeklinde) kullanıyorum. bugün clenbuterol ekleyeceğim. kullanımı ve dozajı nasıl olmalıdır sizce?
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Winstrol , Clenbuterol kullanımı

Mesaj gönderen barda »

1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
4.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
5.hafta of
6.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
7.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
8.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
9.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında (alıntı ) sistem bu şekilde olmalı cleni kullanırken dikkat etmen gereken nokta ise kalbini fazla zorlayıp zorlamadıgı olmalıdır aşırı zorlamanı tavsiye etmiyorum hatta ben hiçmi hiç clen yanlısı degilim haberin olsun kolay gele..
Kullanıcı avatarı
jason3
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen jason3 »

winstrol aynı kullanım devam mı peki?
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

günlük 15-30mg yazıyor 3-5 hafta 5 haftadan fazla uzatmayın önerim bu yönde ve vücudunuzun tepkilerinide kulak ardı etmeyin karacigere çok baskı uygular enginar milk thistle falan kullanın vitaminleride eksik etmeyin bu kürden yarar görürsünüz umarım bi before after şeklinde foto koyarsanız gelişim takibi daha kolay olur

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir