pregnyl 1500iu alınık
pregnyl 1500iu alınık
arkadaşlar kürüm bitti pct için pregnyl 1500iü lazım...istanbul avrupa yakasındayım...elinde olan veya temin edebilecekler lütfen bana pm atsın...teşekkürler
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: pregnyl 1500iu alınık
ben bitane 5000iu bulmuştum 1 ay önce onu ayırtmıştım eczaneme parasını ödeyip ama cogu kişiden tek seferde 5000iu cok fazla zorlyacağını leydig hücrelerini bozabileceğini söylemişlerdi...biliyosunuz bu ilaç soğuk zincir...sonra salondaki hocam saolsun fikir verdi arkadaşlar soğuk zincir bozulmadığı sürece dozu bölerek kullanabilirsiniz yani 5000iu luk ampülü üç ayrı igneye çekip dolapta saklamak koşuluyla 3 ayrı doz olarak yapılabilir veya aynı şey 1500iu için 500-500-500 geçerli amaç testisleri yormadan çalıştırmak
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
1 ml lik ilacı nasl 3 e bolecegiZ peki 0.3 0.3 0.3 diyemi : )
Iyi pct yapcak arkadaslar paraya kiyip pregnlyi ayirtmali
Iyi pct yapcak arkadaslar paraya kiyip pregnlyi ayirtmali
valla kardeşlerim çok zor olmadı elimde ztn 3ml lik enjektörlerim vardı 1ml oluyo ampuldeki çözelti 0.3 cızgisinine gelecek şeklide 3 ayrı enjektöre cektim birini vurdum diğer ikisinide dolaba koydum 1 hafta arayla yapıcam gayette sağlıklı oldu bi anda 5000iu cakmaktansa.
arkadaşlar üç kuruşluk ilaç, eninde sonunda bi eczaneden bulunuyor. sonra ilaç bozulursa alacağın riske bak peşinde olduğun şeye bak...
lakot kardeşim malesef kazın ayağı öyle değil..hatta maddi durum 2. - 3. planda bile değil emin ol. maksat tasarruf sağlamak değil dediğim gibi ilacı bulmak büyük sıkıntır yoksa pregnyl dediğin şey 10 lira 1500iu bulsam zaten foruma gelip alınık başlığı açmazdım...he bilgilendirmemde sakınca yok bence sizde biraz araştırın bu ilaçı ivf tedavisinde kadınlar 500-500 iu nerdeyse 1 ay alıyo emin ol onlarda bu dediğim yöntemle bolerek dozu kullanıyolar bu söylediklerimi kafamdan uydurmadım soğuk zinci koşullarına uyulduğu sürede pregnyl bölünerek kullanılabilir.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 1 misafir