kür sonrası definasyon
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
kür sonrası definasyon
selamlar herkese. forumda yeniyim ve sizlerden yardım bekliyorum. 12 haftalık deca testo kürünün 10.haftasındayım. 11 kilo aldım toplamda. hafif bi yağlanmam var ve şimdi 1 kutu balkan pharma winstrol aldım. bu hafta decayı keseceğim ve 2 hafta daha testo vuracağım. sorularım şöyle.
1- winstrol e ne zaman başlamalıyım ve dozajı ne olmalıdır?
2- winstrol ile birlikte kullanmamı önerdiğiniz birşey var mı ?
3 - pregnly e ne zaman başlamalıyım?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
1- winstrol e ne zaman başlamalıyım ve dozajı ne olmalıdır?
2- winstrol ile birlikte kullanmamı önerdiğiniz birşey var mı ?
3 - pregnly e ne zaman başlamalıyım?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: kür sonrası definasyon
merhaba
eğerki testislerde küçülme varsa preg kullanın ve son enjeksiyondan 10 gün sonra pct e başlayabilirsiniz,winstrole 8.hafta başlayabilirdiniz biraz geç kalınmış ama hemen başlayabilirsiniz günlük 30 mg kullanılabilir,başarılar
eğerki testislerde küçülme varsa preg kullanın ve son enjeksiyondan 10 gün sonra pct e başlayabilirsiniz,winstrole 8.hafta başlayabilirdiniz biraz geç kalınmış ama hemen başlayabilirsiniz günlük 30 mg kullanılabilir,başarılar
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
son formunuzu atsaydınız başka fikir oluşurdu belki.birde vücut suluyken baklavalar gözükmüyorsa winstrol kullanmayı pek mantıklı bulmuyorum.
son enjeksiyondan 10gün sonra 5000iu pregnylle beraber 3 hafta boyunca günlük 30mg nolvadex alın.
son enjeksiyondan 10gün sonra 5000iu pregnylle beraber 3 hafta boyunca günlük 30mg nolvadex alın.
175cm
85kg
85kg
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sadece Winstrol kürü mü düşünüyorsun ?
Winstrol kullanacaksan Testo Propionat ekle ve 4 hafta devam et PCT'yi ondan sonra yap derim
Winstrol kullanacaksan Testo Propionat ekle ve 4 hafta devam et PCT'yi ondan sonra yap derim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- jason3
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
hocalarım tam bilgi vermediiğim için kusura bakmayın hemen açıklayayım.
şuan dediğim gibi deca testo enanthate kürünün 10.haftasındayım. bugün decayı kesip 2 hafta daha testo vuracağım. boy 1.78 kilom başladığımda 67 idi. şuan 78 kiloyum. dediğim gibi hafif yağlandım ve hocamın dediği gibi baklavalar gittiği için sıkıntı yaptım. dün balkanpharma winstrole başladım günlük 30mg almaya başladım. şimdi başlayarak hata mı ettim yoksa var mıdır başka bir öneriniz ?
şuan dediğim gibi deca testo enanthate kürünün 10.haftasındayım. bugün decayı kesip 2 hafta daha testo vuracağım. boy 1.78 kilom başladığımda 67 idi. şuan 78 kiloyum. dediğim gibi hafif yağlandım ve hocamın dediği gibi baklavalar gittiği için sıkıntı yaptım. dün balkanpharma winstrole başladım günlük 30mg almaya başladım. şimdi başlayarak hata mı ettim yoksa var mıdır başka bir öneriniz ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir