İlk Kür İçin Yardım

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
fisek
Yeni Üye

İlk Kür İçin Yardım

Mesaj gönderen fisek »

Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza yeni katıldım ve forumu gerçekten çok faydalı buluyorum, hepinizin emeğine sağlık. Soruma gelicek olursam bu yaz tatilinde ilk kürüme girmeyi düşünüyorum. Bu sporda yeni sayılmam iki yıldır düzenli bir şekilde ilgilenmekte ve çalışmaktayım. Boyum 1.80 kilom 71. Girmeyi düşündüğüm kür ise şu şekilde:

1. hafta 750 mg t.enanthate + 4oo mg deca
2. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca
3. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca + dianabol (sabah, öğle, akşam 10 ar mg, günlük toplam 30 mg)
4. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca + dianabol (sabah, öğle, akşam 10 ar mg, günlük toplam 30 mg)
5. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca + dianabol (sabah, öğle, akşam 10 ar mg, günlük toplam 30 mg)
6. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca + dianabol (sabah, öğle, akşam 10 ar mg, günlük toplam 30 mg)
7. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca
8. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca
9. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca
10. hafta 500 mg t.enanthate + 400 mg deca
11. hafta 500 mg t.enanthate
12. hafta 500 mg t.enanthate

Örnek kürüm bu şekilde arkadaşlar kür hakkındaki fikirlerinizi ve gerek kür sırasında (saçlar ve sivilceler için) gerekse kür sonrasında uygulamam gereken pct hakkında bilgi verirseniz sevirim, şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Balboa
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İlk Kür İçin Yardım

Mesaj gönderen Balboa »

Kür gayet mantıklı. prolaktin yükselmesine karşı CABASER (anti-prolaktin) mutlaka kullanmalısın. Saç dökülmesine karşı PROSCAR kullanabilirsin. Temiz beslenirsen sivilce hiç olmayabilir yada en aza indirmek senin elinde. Kürde b12, çinko, pharmaton multivitamin ve karaciğerler için milk thistle alman faydalı olur.

Kür bittikten 2 hafta sonra günde 40 mg nolvadex 50 mg klomen 4 hafta kullanman yeterli olur. Testisler de küçülme olursa 1.500 lük prengyl 5 gün ara ile bi 1.500 lük prengyl daha vurarak kürünü sonlandırabilirsin. Başalarılar..
Seize the day or die regretting the time you lost.
fisek
Yeni Üye

Mesaj gönderen fisek »

Balboa yazdı:Kür gayet mantıklı. prolaktin yükselmesine karşı CABASER (anti-prolaktin) mutlaka kullanmalısın. Saç dökülmesine karşı PROSCAR kullanabilirsin. Temiz beslenirsen sivilce hiç olmayabilir yada en aza indirmek senin elinde. Kürde b12, çinko, pharmaton multivitamin ve karaciğerler için milk thistle alman faydalı olur.

Kür bittikten 2 hafta sonra günde 40 mg nolvadex 50 mg klomen 4 hafta kullanman yeterli olur. Testisler de küçülme olursa 1.500 lük prengyl 5 gün ara ile bi 1.500 lük prengyl daha vurarak kürünü sonlandırabilirsin. Başalarılar..

Teşekkürler Balboa, bu arada sanırım ürünleri oda sıcaklığında saklasam sorun olmaz değil mi ? Küre girdiğimde gelişmeleri söyleyip yine sizlere danışacağım.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

güneş ve ışık görmeyen yerde muhafaza edilebilir foto bekliyoruz gelişim için takipteyim başarılar..
fisek
Yeni Üye

Mesaj gönderen fisek »

Arkadaşlar tekrar merhaba, ürünler elime geçti yanlız ürünler 5ml tüplerde ama ben haftalık 2ml kullanacağım bir sakıncası olur mu muhafaza etme konusunda ??, kürüme pazartesi başlamayı düşünüyorum ancak çeşitli sebeplerden dolayı kürün eylül başında bitmesi gerekiyor bu yüzden enjekteleri 6 günde bir yapma ihtimalim var bu bir sorun teşkil eder mi ? ( Eğer gerekirse enjekteleri yeşil uçlu iğne ile kalçamdan kendim yapacağım bu konuda önerileriniz nedir ? ) Ayrıca kür boyunca günlük 25 mg proviron, günlük bir tablet proscar, 2-3 tablet milk thistle kullanacağım çinko ve vitaminleri de ihmal etmeyeceğim. Başka bir sorum ise cabaser kullanmaya direk başlamalı mıyım ? Eğer direk başlamam gerekiyorsa nasıl kullanmalıyım ? Sorularım dışında başka önerileriniz de varsa duymak isterim, cevaplarınız altın değerinde, şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

enjektöre çektikten sonra şişelerinin üstünü yara bandıyla kapatıp kutusunda saklayabilirsiniz.kullandığım yöntem.en azından içim rahat ediyor :)
cabaseri deca küründe kullanmamıştım.tren acetatta kullandım.küre başladığım zaman 3 günde 1 tablet aldım.
provironu aldığınız testoya bağlı olarak 50mg almanız yeterli
175cm
85kg
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

deca tercihinin sebebi nedir ilk kür için agır kanımca 71 kilosun 500mg tets enanthat 400bolde +30mg danabol ve proviron kilo için agır bir kür fotoda atarsan daha aydınlatıcı yorumlar yapabiliriz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir