Kur Sonuna Dogru Jinekomasti belirtisi
Kur Sonuna Dogru Jinekomasti belirtisi
Selam arkadaslar araniza yeni katildim.sorum su olacak kurun son bir ayındayim.kullandiklarim tes.cypionat 300 ml tren aset 300 bolde 300 winstrol 25 mg.arti proviron levotiron.son gunlerde ozellikle sol gogusume bastirdigim zaman gogus ucumde hafif bir sizlama oluyor.gostus ucumun hemen arkasindada ufak yuvarlak bi kitle belirdi.ne yapmaliyim nolvadex kullanmalimiyim tesekkurler.
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Re: Kur Sonuna Dogru Jinekomasti belirtisi
20 mg nolvadex jinekomasti geçene kadar kullanın,ayrıca trenbolone acetat ile cypionate mı kombine ettiniz ? yada yanlış mı yazdınız ?
Cypionate ara ester kisa esterlilerle kombine edilebiliyor diye yaptim...zaten elde ettigim sonuc fena..su hafif sizlama olmasaydi iyidi
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Cypionat ara estetik değildir enantetten 1 gun fazla ayrılanıma ömrü vardır yani uzun estetikte fotoraf atabilirmisiniz
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
ara ester nedir? cypionata kısa ester diyen yarışmacı bile gördüm ama ara esteri ilk defa duydum. enantatın prospektüsünde yazan active life: 15-16 day. cypionat ise 12 day diye hatırlıyorum
175cm
85kg
85kg
-
- Yeni Üye
.
En son _BlackLight_ tarafından Pzt Haz 02, 2014 9:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Yeni Üye
Mesela parabolanin iyi bi ilaç olmasını sağlayan cyclohexylmethilcarbonate ara esterdr acetate en kısa estetik olarak görülürse phenly propionat ve propionatta ara ester sayılabilir ancak decanote undecanote cypionat kesinlikle ara ester degil uzun esterlerdr
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir