definasyon kürüm
definasyon kürüm
selam, bu benim yaptığım ikinci kürüm ilk kürüm 8 haftalık test p ve winstrol dü. şimdi yine 8 haftalık bir küre girdim, kürümde; test c - turinabol ve oxandrolone var. tbol ve oxavardan günlük 30 mg alıyorum ve test c haftalık 400mg. kürümün 4üncü haftasındayım, sizce neler eksiktir ve neler yapabilirim. şimdiden teşekkür ederim.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: definasyon kürüm
Amacın
Yasin
Spor gecmisin
Vücut ölçülerin
Mümkünse resimlerin ve
Eksiklerini ne yonde gidermek istiyorsun bunları belirtirsen yardımcı olunur
Yasin
Spor gecmisin
Vücut ölçülerin
Mümkünse resimlerin ve
Eksiklerini ne yonde gidermek istiyorsun bunları belirtirsen yardımcı olunur
amacım mümkünse olympia olabilmek tabi ama olympiadan ziyade daha cok 100 küsür kiloda yarışmak istiyorum. 23 yaşındayım ve sporda, yanılmıyorsam, dördüncü senemi tamamlamak üzereyim. 88-85 kilo arasında gidip geliyorum yağ oranım 11-12 civarı. şu anki amacım vücut yağ oranımı 6 ila 8 gibi bir ortalamaya çekip kışın bulk kürüne girdiğimde hamur üzerine ekleme yapmamak yani şu an amacım büyümekten ziyade yağ oranımı düşürüp kas kütlemi korumak.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Amacın hakkında yorum yapmıyorum Allah hakkında hayırlısını versin. Yağ oranını 11 den 6 ya çekmek imkansız degil fakat maliyetli ve uzun sürebilecek bir durum. Dünyaca ünlü model angelovun bile yüzde 5 yağ oranına sahip 88 kiloluk bi vücudu var sen ordan biç durumu. Bnce iyi bir diyet kadriyo antremanı ve yagyakici diuretiklerle asama kaydedebilirsin ha amacına ulaşabilirmişim bilemem
kimsenin şevkini kırmak istemem ama dile söylemesi çok kolay gibi geliyor hedefim olimpia olmak gibi söylemler arkadaşlar aslında kendinize daha reel hedefler belirleyin böylece ulaştığınız zamanlar hem mutlu olursunuz hemde hedef büyütürsünüz...bugünki şartlarda değil olimpia olmak mahalli müsabakalarda boy göstermek için bile çok ciddi çalışma - disiplin ve ekonomi lazım ortalama bir müsabaka hazırlığı 5-10bin tl den aşağı değildir ki benim dediğim pro hazırlık sayılmaz bile. bence amatör olarak bir noktaya gelebilmek reel hedefler koymak ve ulaşmak bu sporu seven herkes için daha iyi olacaktır.
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
definisyon zor ve pahalı bir iş haşlama et vs vs gramı gramına beslenen adamlar vs vs bu kadar kasmaya gerek yok + dönüşü çok zor örn coleman bitti artık 62cm kol vardı bak 43lere düştü ölü gibi geziyor ortalarda bitirdi kendini göz göre göre saygım büyüktür ama bu kadarda insan kendine zulmetmemeli diye düşünüyorum ayrıca bu adamları yakalamak zor olimpia dedinmi ya kodoman olacaksın yahut ölümüne bir iradeye sahip olacaksın basarken kalbin duracak birgün illaki.. şu big rammy hastahanede falan yattı örn jay cutler sag bicepsten ameliyat olduktan sora oda bıraktı roidleri ve aşırı bir düşüş yaşadı ama kendini riske atmadı hiç degilse vs vs örnekleri çogaltmak mümkün %5-6 ya çekersen yag oranını büyük başarı saglamış olursun misalen lazar o adam gece yatarken uyanında afedersin cinsel ilişkide bile kaskatı kesiliyordur kasları yag oranının düşüklügü yüzünden ama lazar pro adam bu işi iyi biliyor biz sabah misal okula işe giderken adam salona gidiyor ve bu işi doktorlar eşliginde profesyonelce yapıyor yani sözün özü kardesim imkansızı istiyorsun bizim şartlarımızda bilmeni isterim...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Türkiye'de doping kontrolü varken artık kür yapıp Olympia hayalleri kurmanız boşuna 
Ha olmasa da Olympia hayali bi garip

Ha olmasa da Olympia hayali bi garip

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir