definasyon kürü - Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: definasyon kürü - Resimli

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Bulk kürüm yaptın sanırım kardeş degilmi?
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

definasyon böyleyse bulk halini merak ediyorum
175cm
85kg
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

hakan kardeşim kinayemi yaptın övgümü yaptın anlamadım ama :) benimkisi zaten karışık bişey oldu definasyona decayla biraz hile kattık ama tabi özünde masteron winstrol ve testonun verdiği bir sertlik var..yağ oranı şu an iyi düşüyo her gecen gün six pack moduna biraz daha yaklaşıyorum hedefimde bu yaz zaten biraz lazar angelov tarzı var yani senin avatardaki bir hacim hayal ama kısmetse kışa güzel bir kür yapıp sıklet değiştircem daha hacimli vin disel tarzı bir hacime geçmek planım var başladığım noktaya göre iyi gidiyor herşey...kısmetse son fotoğrafı artık herşey bittiğinde çelik gibi olduğumda koymayı düşünüyorum..herkese sevgiler saygılar...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

BiZde üyeler olarak görmek isteriz gercekten decayla pack cikarilabileceginu
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

sonucu merakla bekliyorum.umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız
175cm
85kg
madmax29

evet..hedefe doğru giderken dün ilk defa soyunma odası fotosu oldun dedim sizlerle paylaşıyorum..sevgiler saygılar
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sulu görüntü hafif hafif kaybolmaya başlamış ama bölgesel olarak vücudun daha çok parçalanmaya ihtiyacı var
Kardiyo sisteminiz nasıl?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
madmax29

lennox hocam haklısınız..aslında definasyon kürüne deca sokmam parçalanmayı hem geciktiridi hemde yavaşlattı birazda su tuttu..bu yöndende baya yağ yakmama rağmen henüz daha parçalı bir görüntü sahibi değilim...bugunki son olcumlerimde 1.2kg yağ yakmışım bir ayda 2 kg da kas kazanımı olmuş 16.5 yağ oranı cıkıyor...şimdi kürüm bitti pct dönemi başlıycak bu dönemde kardiyoya devam edicem tahminim su tutulumu da haliyle azalcak zaten yazın kendiliğinden terliyoruz...belki biraz kücülme olucak ama yağ oranı düştükce ve su attıkca parcalanma artar inşallah..haftada 3gün antreman 3 günde 1 er saat kardiyo yapıyorum...
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

spordan sonra 2-3km koşarsanız birde ardından bisiklet yahut eliptik 15dk yaparsanız birazda yer hareketleriyle sıkıntı çözülebilinir beslenme düzenide önemli kaslarda hacim eksikligi var gibi hocam yanlış anlamayın ama... çalışma stilinizide yazarsanız daha iyi olur saygılar..
madmax29

herkese selamlar, kürümü bitireli neredeyse 1 ay oldu. haliye artık pct de bitmiş oldu. pct sırasında 3x1500 pregnly ve 2 kutu nolvodex kullandım. antremanlarıma olağan şeklinde devam ediyorum. söylenenlerin aksine herhangi bir güç kaybı yaşamış değilim hatta küründe tepe noktasındaki ağırlıklara hemen hemen aynı şekilde girebiliyorum. rutinimde değişiklik yok sadece antremanlarımı çeşitlendirmek için ara haraketler ekliyorum. kürün bitimiyle vucudumdaki suyuda atmaya başladım ve daha kuru bir görüntü olunca daha define görünmeye başladı herşey. kürün en dolu noktasında 73kg çıkmıştım şu an 68kg yim. aslında deca kullanmasaydım belkide bu kadar kilo almazdım fakat faydasıda çok oldu. dünkü idman sonrası son durumu sizlerle paylaşmak istedim. six packler hala %100 cıkmadı ama fotodakilere göre daha iyiler sanırım poz vermekte ayrı bir iş :) herkese güzel kuvvetli idmanlar dilerim...
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir