Aşırı yorgunluk ve halsizlik sorunu
Aşırı yorgunluk ve halsizlik sorunu
silndi
En son pwtr tarafından Pzt Tem 07, 2014 1:26 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Aşırı yorgunluk ve halsizlik sorunu
lazka yazdı:ilk kürde helal olsun vallaha
hocam 132 den 85'e dogal kürden sonra 85 den 79 oldum onu eklemeyi unutmuşum

-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
ilk kürünüzde trenbolone almanızı size kim söyledi? bilinçsiz bir kür olmuş
halsizliğiniz ateş basması terleme eklem ağrıları vs trenbolone karakteristik özellikleridir
kür bitince bu yan etkilerde geçecektir.kolay gelsin
halsizliğiniz ateş basması terleme eklem ağrıları vs trenbolone karakteristik özellikleridir
mario29 yazdı:ilk kürünüzde trenbolone almanızı size kim söyledi? bilinçsiz bir kür olmuş
trenbolone ve masteronu ilk 1 hafta kullandım ve kestim şuan onlarla ilgili bi sıkıntım yok 6. haftadayım haplarla devam ediyorum. 2. ve 3. kürde yine bu sıkıntıları yaşarmıyım sizce ? yorgunluk halsizlik vs.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Androjen dengesinin bozulmasına binaen ''testo flu'' yaşıyorsunuz tahminimce
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Androjen dengesinin bozulmasına binaen ''testo flu'' yaşıyorsunuz tahminimce
çözüm nedir ? veya dikkat etmem gerekenler ? aynı zamanda aşırı isteksizlik var idman ve diyete hiç dikkat etmez oldum kafam bomboş gün boyu normal aktivitelerdede aptal gibi dolaşıyorum.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Çözüm: İlk kürde Trenbolone kullanmamak
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider] ve 2 misafir