DEFİNASYON KÜRÜM VE BESLENMEM!! YORUM BEKLİYORUM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
DEFİNASYON KÜRÜM VE BESLENMEM!! YORUM BEKLİYORUM
SAYGIDEĞER FORUM ÜYELERİVE SEVGİLİ HOCALARIM 19 MAYIS PAZARTESİ İTİBARİYLE KÜRÜME BAŞLAMIS BULUNMAKTAYIM
176 98 YUZDE 20 YAG ORANINA SAHİBİM KÜRÜMDE HAFTALIK 300 MG T. PRİPİONAT 400 MG MASTERON KULLANIYORUM YAŞIM 28 İLK KÜRÜM YAĞLI OLDUGUM İÇİN İLK KÜRÜ DEFİNEDEN TERCİH ETTİM DİETİM İSTE ŞU ŞEKİLDE
sabah: 50gr yulaf bir bardak sut - salata -100gr lor -4 yumurta
Ara ogun : 100gr lor yada 100gr tavuk eti - 50gr bulgur
Oglen : 50gr bulgur (pismemis agirligi ) - 150gr tavuk eti - bir kase yogurt - salata
Ara ogun ; 100gr lor yada 100gr tavuk - salata - 50gr bulgur - yogurt bir kase
Aksam : 150gr tavuk eti - 100gr bulgur - salata - bir kase yogurt
Yatmadan once ; 100-150gr lor ve salata dietim ile alakalı yorumlarınızı ne eksik ne fazla tecrubelerınızı bekliyorum milk thitsle b vit cvit multi vit omaga 3 kullanmaktayım ...
176 98 YUZDE 20 YAG ORANINA SAHİBİM KÜRÜMDE HAFTALIK 300 MG T. PRİPİONAT 400 MG MASTERON KULLANIYORUM YAŞIM 28 İLK KÜRÜM YAĞLI OLDUGUM İÇİN İLK KÜRÜ DEFİNEDEN TERCİH ETTİM DİETİM İSTE ŞU ŞEKİLDE
sabah: 50gr yulaf bir bardak sut - salata -100gr lor -4 yumurta
Ara ogun : 100gr lor yada 100gr tavuk eti - 50gr bulgur
Oglen : 50gr bulgur (pismemis agirligi ) - 150gr tavuk eti - bir kase yogurt - salata
Ara ogun ; 100gr lor yada 100gr tavuk - salata - 50gr bulgur - yogurt bir kase
Aksam : 150gr tavuk eti - 100gr bulgur - salata - bir kase yogurt
Yatmadan once ; 100-150gr lor ve salata dietim ile alakalı yorumlarınızı ne eksik ne fazla tecrubelerınızı bekliyorum milk thitsle b vit cvit multi vit omaga 3 kullanmaktayım ...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: DEFİNASYON KÜRÜM VE BESLENMEM!! YORUM BEKLİYORUM
Tam tahıllı ekmek eklenmeli
Kaliteli yağ eklenmeli (badem,ceviz,zeytinyağı vb)
Brokolo gibi lif oranı yüksek sebze eklenmeli
Kaliteli yağ eklenmeli (badem,ceviz,zeytinyağı vb)
Brokolo gibi lif oranı yüksek sebze eklenmeli
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
teşekkür ederim hocam brokoliyi bazı ara öğünlerde 4 5 adet haslıyorum kaliteli yağ derseniz eğer salatalara 1 tatlı kaşığı naturel sızma zeytin yağı ekliyorum fakat tam tahıllı ekmeğe gelince sanki yeme kürün boşa gidicek die bir his geliyor içime ... önerileriniz ve tavsiyeleriniz için allah sizden razı olsun
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
sabah yulaf ezmeli 2yumarta sarısı 6 yumurta akıyla omlet yapılabilinir alternatif olarak gece yatmadan ve sabah yumurtaya katmalık lor peyniri tavsiyemdir kazein proteini barındırıyor içinde sindirimi geç sürüyor süre uzadıkça kasları doyurma oranıda o denli artıyor aralarda yeşil elma veya normal elma nescafe (canlılık verir guarana özü sayesinde kafein yani) 1avuç ceviz kuru üzün kuru kayısı ara ögünlerde iyi gider hem şeker ihtiyacı karşılanmış olur hemde enerji verir dardanel ton bimden alınız 5 buçuk tl olması lazım 2 kutu yagını süzüp yiyebilirsiniz spordan sonra 1lt süt tüketilebilinir ama süt ve yogurttadikkat edilmesi gereken nokta yagsızz olmaları muzda yiyebilirsiniz spordan evel coladan paket gıdalardan abur cuburdan uzak durmayı başarabilirseniz gelişim mükemmel olur ki olamazsanız o güzrlim baklavalar 1ayda yok olur onca emekte zayi olmuş olur.. piilav içinse esmer pirinç öneririm daha iiyidir beyaz ve bulgur pilav yagyapar lapa esmer pirinç daha iyi
- lennox77
Glikojen depolarının tamamen boşalmaması lazım,dietin de eziyete dönüşmemesi adına ben sabahları öneririm tam tahıllı ekmek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
kürümün 5 inci haftasındayım yag oranım şu anda 18,7 ve kilom 92 800 artık karbonhıdratı kısma zamanı geldi yavaş ilerliyorum belli bir incelme oldu belim 109 cm 104 cm düştü fakat sanki kür içerisinde deilmisim gibi hala yağlıyım hala bulk gibiyim 5 hafta daha var fakat anlaşılan trenbolona parabolana bulaşmassak 10 hafta sonunda istediğimin yuzde 50 sini almıs olucam buda tatmın etmıcek gibi 6 hafta winstrol tablet eklıcem kür bitene kadar belki onunla yuzde 60 70 i yakalarım
-
- Yeni Üye
barda ve lennnox hocam önerileriniz için çok teşekkür ederim sabahları tam tahıllı ekmeği ekledim ... barda sabah yumurtayı ve loru kase içinde karıstırıp omlet yapıyorum içine maydanoz ekleyerek
- lennox77
Kardio sistemi nasıl ?
-
- Yeni Üye
antremandan sonra 20 dk bisiklet yapıyorum hocam haftada bazen 2 bazen olmadığı oluyor .. ne yalan solim kürün 5 haftasında ölçü aldırdım
bel 110 :103 (beşinci hafta) kol 42 : 41 bacak :65 :61 kol 43 :41 kalf 42 : 42 gögüs 116 :111 omuz 126 :124 bu ölçülerdeyim halen winstrol eklemedim belki kür sonunda daha iyi olacağım fakat dediğiniz gibi kardiylara iyice asılmam lazım ..
bel 110 :103 (beşinci hafta) kol 42 : 41 bacak :65 :61 kol 43 :41 kalf 42 : 42 gögüs 116 :111 omuz 126 :124 bu ölçülerdeyim halen winstrol eklemedim belki kür sonunda daha iyi olacağım fakat dediğiniz gibi kardiylara iyice asılmam lazım ..
- lennox77
Kardio çok çok düşük
Bulk kürlerinde bile bundan daha iyi kardio yapıyor sporcular..
Bulk kürlerinde bile bundan daha iyi kardio yapıyor sporcular..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], FAST Enterprise [Crawler] ve 3 misafir