Selamlar. Ben tren testo masteron küründeym de bacaktan sureklı enjeksıyon yapınca agrımaya basladı gecen yaptıktan sonra da kardıyo yaptım ıyıce azdı agrı. Doktora gittim DEXDAY 50 mg Efervesan Tablet - Kullanma Talimatı | İlaç Pedia bu ilacı verdi bana DAXDAY diye bir agrı kesici kas agrıları ve iltihap dagıtıcı diyo. Fakat kürüme bir eksisi olur mu bu konuda acele yardımcı olur musunuz ona göre içmiyim ?
Read more: http://www.bodyciforum.com/yan-etkiler/ ... z329oCub00
Kas ağrısı ( acil bakarmısınız )
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Kas ağrısı ( acil bakarmısınız )
dediginiz ilaç hakkında bilgim yokta enjekte olduktan sonra açılmak adına 1-2km yürümek lazım dye biliyorum çünkü dagılması açısından yoksa birikme yapabilir buda agrıyı tetikler enjekte günlerinde bacak çalışma kanımca sıkıntı oluyorsa eger.birde enjekte noktasına aman dikkat.. kaydırma gibi bir lüksümüz olmadıgını hepimiz biliyoruz 

Hakan yazdı:enjeksiyon işini antremandan sonra yaparsan daha rahat edersin
Tesekkür ederım cevabınız icin. Tren vurdugum kalca da apse yapmıs ılac dagılmamıs hafıf sıslık ve agrı var. Nasıl dagılır o ne yapıcam tekrar enjeksıyon yapamam oraya yksa ?
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
öncelikle geçmiş olsun sana eski ama etkili bir yöntem söylücem çok denemişliğim vardır,sıcak bir havluyla enjekte yerini iyice ovala kısa zamanda geçtiğini göreceksin ve bunu her iğneden sonra yap tavsiyem budur
mario29 yazdı:öncelikle geçmiş olsun sana eski ama etkili bir yöntem söylücem çok denemişliğim vardır,sıcak bir havluyla enjekte yerini iyice ovala kısa zamanda geçtiğini göreceksin ve bunu her iğneden sonra yap tavsiyem budur
Benim de aklıma bugn geldi ve az önce eve gelirken sıcak su torbası aldım icini de doldurup üstüne oturdum inş işe yarar

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 6 misafir