Definisyon Kürü ( Hard Definisyon )

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
waleron
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Definisyon Kürü ( Hard Definisyon )

Mesaj gönderen waleron »

Öncelikle herkeze selamlar...
Kürüm:
-Tren Acetat: Günaşırı 1ml(75)mg ilk 2 hafta. Sonraki 6 hafta 1.5ml(yaklaşık 112mg)
-Masteron: Günaşırı 1ml(100mg)
-Testo Propionat: Günaşırı 1ml(100mg)
-Winstrol Depot: Son 20 gün günde 1ml(50mg)
İlaçlarım bu şekilde. Kullandıgım supplementler:
-O.N. Whey Gold Standart
-VPX Amino Shock
-MHP Glutamine
Eczaneden: Ester-c(sabah aksam 1 tane ) , Apicobal(gece yatarken 1 tane) - Zinco(gece yatarken 1 tane) , Milk Thistle( gece yatarken 1 tane) , Ventolin(sabah ve idman öncesi) , Proviron , Levotiron(Günde yarım tablet(50mg)) , Cabaser (haftada 1mg)

İlk olarak kendimden bahsedeyim. Şu anda 1.88 boy kilom 103 yag oranım 18 yaşım 20.Ben 3 ay önce deca ve testo enant ile hacim kürü yaptım 10 haftalık. Baya bi hacim kazandım bi o kadar da yag su tuttum tabi decadan ötürü. son testo ignesinden 14gün sonra 1 pregnyl 5000 kullandım 2. küre geçeceğim için. Pregnyl i vurduktan 2 hafta sonra da yani 12 Mayıs Salı günü ilk enjeksiyonlarımı yaptım. 3 ayrı şırınga kullanıyorum apse ve ağrı yapmaması acısından. Sag ve Sol bacaklara testo masteron vuruyorum yerlerini cm cm oynata oynata. Kalcayı da bir sag bir sol olmak üzere Trene ayırdım. Bugün sabah 2. enjeksıyonlarımı yaptım(kendim yapıyorum).

Beslenmem de şu şekilde: Sabah:
-100GR Yulaf
-10 yumurta akı
-15 20 kadar yer fıstıgı
-Domates salatalık biber vs.

Öğlen:
-75gr Bulgur
-200gr haşlanmış tavuk
-Domates salatalık biber vs - Bazen de brokoli ıspanak vs alternatif..

İdmandan sonra: 2 ölçek o.n. whey

1.5 - 2 saat sora tekrar 200gr tavuk ve 75 gr bulgur.

Akşam saat 8.30 - 9 gibi de son ögünümü yapıyorum o da 200gr tavuk ve domates salatalık biber falan oluyor. Karb almıyorum geç oldugu için.
Yaklaşık 2500 kalorilik bir diyet.

İdmana gelirsek de. Haftada 5 gün agırlık calısıyorum ve bacak hariç her agırlık idmanından sonra yaklasık 45dk bisiklet sürüyorum. Artık sabah aç karna kardiyolarına da başlıcam cıkmadan kahve icicem ve üniversitenin stadyumunda 1 saat hızlı tempo yürücem koşcam vs. Agırlık idmanlarını da elimden geldiğince süper set yapmaya calısıyorum pump acısından.

*** Kürüm bu şekilde unuttugum şeyler yoktur umarım. Fikirlerinizi önerilerinizi görüşlerinizi esirgemeyiniz Lütfen Fotograf atamıyorum cünkü decadan sora sulanınca psikolojım bozuldu kendime güvenmiyorum. Kür sonunda atıcam ama hemde boy boy :)) Saygılar...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Definisyon Kürü ( Hard Definisyon )

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar
Ciddi bir kür ve senin de hedefin ciddi anlaşılan
Kür dizaynın da sorun yok,anti östrojen eklememişsin ama Masteron olduğu için o işi görebilir,yine de jinekomasti hissedersen ekleyebilirsin (cabaser olduğu için prolaktinden kaynaklı jineko olacağını sanmıyorum)
Beslenmede de Trenbolone olduğu için karboyu arttırmanı öneririm ve kaliteli yağ eklemelisin
Trenbolone bilindiği gibi glikojen depolarını boşalttığı için karboyu yüksek tutmakta fayda var
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
waleron
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen waleron »

lennox77 yazdı:Merhabalar
Ciddi bir kür ve senin de hedefin ciddi anlaşılan
Kür dizaynın da sorun yok,anti östrojen eklememişsin ama Masteron olduğu için o işi görebilir,yine de jinekomasti hissedersen ekleyebilirsin (cabaser olduğu için prolaktinden kaynaklı jineko olacağını sanmıyorum)
Beslenmede de Trenbolone olduğu için karboyu arttırmanı öneririm ve kaliteli yağ eklemelisin
Trenbolone bilindiği gibi glikojen depolarını boşalttığı için karboyu yüksek tutmakta fayda var

Karb ı arttırırım hocam sagolun. Bir de şeyi sormak istiyorum hocam metformin... İdmandan sonra yarım tablet(500mg) glifor alıyorum ve proteın shake ımın ıcıne yarım corba kasıgı sofra sekerı koyuyorum malum glıkojen depolarında ekstra yer acılıyo ve seker oraya depolanıyoe metformın bu ıse yarıyodu bıldıgım kadarıyla bu uygulama dogru mu acaba ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Doğrudur kardeşim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 3 misafir