Yardim lutfen

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Muki
Yeni Üye

Yardim lutfen

Mesaj gönderen Muki »

Merhabalar ben clean. Wins. Oxan. Kuru yapicam yardimlarinizi bekliyorum hangi urunu kac defa kac adet kullanmaliyim supp. Olarak ne ile kombin etmeliyim ve beslenme olarak nelere dikkat etmeliyim neleri tuketmeliyim? (1,88 boy 88 kg %20 yag orani 25 yas ve 1 yildir fitness yapiyorum)
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Yardim lutfen

Mesaj gönderen barda »

kanımca oral yerine igne kullanmalısın propiyonat masteron gibi oralla kambine etmen lazım supplement olaraksa cla carnitin beslenme şeklin ve düzeninde önemli bu konuda oral kürüyse şöyle piramit sistemi kesinlikle forumda örnekleri mevcuttur ben tam bilmiyorum yanlış yönlendirmeym seni bu konuda ama orallar piramit olur şöyle 10-20-30-20-10 yapacagın kürün süresine göre degişebilmekte ve bu kürler uzun olmaması lazım su acıdan reseptörler çabuk alışıyor orallara bagışıklık geliştigi taktirde 100mgda içsen kar göremezsin dedigim gibi ıgne önerim oral kombin olmalı forumda araştırırsanız kolayca ulaşabilirsiniz örnek cut kürlerine
Muki
Yeni Üye

Mesaj gönderen Muki »

İlgin icin tesekkurler tablet kur yapicam gunde en az 500 gr duzenli yavuk yiyorum ( gogus) yaninda protein tozu bcaa glutamie kullaniyorum. Bunlarla beraber yapabilecegim bir egzersiz programinda da yardimci olursaniz sevinirim cunku salondaki hocaya sorunca hemen personal ttaninge yoneliyor ve ycuk bir ucret istiyor. (Senelik salon parasinin 2 kati gibi) yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Oxandrolone kürü de eğer orjinal Oxandrolone olacaksa PT ücreti kadar yüklü tutar
1-6 hafta 40 mg Oxandrolone
1-6 hafta 40 mg Winstrol
Clenbuterol kullanımı sitede mevcut ve defalarca da anlatıldı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir