pct yardım acil !

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

pct yardım acil !

Mesaj gönderen ndrug »

abiler merhaba. 8 haftalık kürüm bitmek üzere.

kürde 8 hafta boyunca 500 sustanon + 400 trenbolon enantat + günlük 40 mg metanabol kullandım

extra olarak hergün 50 mg proviron ve 3 günde 1 tablet cabaser aldım.

!!!! yanlız şöyle bir sorun varki aldığım ürünlerin SAHTE oldugunu öğrendim. yani 1 tüp ilaçtan 5-10 tüp elde edip satan bi satıcıdan almışım. anladıgım kadarıyla dozajları küçük oldu bu yüzden. haliyle etkiside kücük oldu. kürden gözle görülür bir verimde alamadım malesef.

şimdi ben bu kürün sonunda pct olarak ne yapmalıyım? ürünler orjinal degil ona göre düşünüp bi pct ayarlarsanız cok makbule geçer. en acilinden yardımlarınızı bekliyorum
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: pct yardım acil !

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Urunler gercek degilse pct yede gerek yok.keza urunlern icindeki maddeleri bilmeden pct yazilamaz.urunleri kimden aldin
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

İstanbulda ark vasitasyla tanistigim birinden aldm. Ucuza kandik atladik hemen. Bir onceki kurimde sahteymis ama ben pctde 1500 prengly vurulmustum. Sahtede olsa guc kuvvet veriyo ufaktan bi fark oluyo. Ayrica testislermde kuculme hissediyorum. Pctye gerek olmadigina eminmisiniz?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ne kullandığını bilmeden nasıl bir tedavi uygulaman gerektiğini biz söyleyemeyiz
Satın aldığın kişi nasıl bir tavsiye veriyor sordun mu ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Aldgn urunlerde kortizonmu yoksa testosteronmu yoksa sadece yagli eryikmi ne varmis,bi sorabilirsen daha,netlesir bazi seyler
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

Urunlerin sahte oldugunu reddedicek bi tip. O muhabbete girsem kesin sonu kavgayla biter o yuzden ona soramam :) yinede yardmlariniz icin cok tesekkurler ama en risksiz en temizinden su kadar sure sunu kullan her ihtimale karsi diyebileceginiz bir ilac yok mu?
insider
Yeni Üye

Mesaj gönderen insider »

20-30 gun boyunca 20 mg nolvadex, tek kutu clomid yani 10 gun 50 mg.

Ya da istersen sadece nolvadex kullanabilirsin birkac hafta boyunca 20 mg kadar. Bu da yeterli olur. Ilaclarin icerigini bilmeden ancak bu kadar tavsiye verebiliriz ne yazik ki
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

yardımınız için çok teşekkürler. peki nolvadexin yanında belli bi süre provirona devam etmemide önerirmisiniz ?
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Mesaj gönderen mario29 »

ilaçların sahte olmasına rağmen testislerde küçülme olduysa ilaçlar az da olsa çalışmış demektir bence kür bitiminden 10-12 gün sonra 1 adet preg 1500 vurdurun derim.
3 hafta boyunca 20 mg nolvadex ve 50 mg klomen alın benim tavsiyem budur,kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
ndrug
Yeni Üye

Mesaj gönderen ndrug »

Aynen ufaktanda olsa calsti kur. 2-3 kilo aldirdi gozle gorulur bi kuvvet sagladi. Ama testislerde kuculme olup olmadigini kestiremiyorum. Dediginiz gibi ben bi 1500 prengly vuunup nolvadex kullaniym. İlginiz icin vok tesekkurler hocam

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir