İlk kür
İlk kür
Merhabalar sayın hocalarım öncelikle aranıza yeni katıldım çok güzel bir forum ve yardımlaşma çok güzel belirtmek istedim. Yaşım 22 boyum 1.77 kilom 57 Lennox77 hocamla iletişime geçtim ve ilk kürümü kullanmaya başlıycam 1 senden uzun bir zamandır yapıyorum ama çoğu zaman ara vermek zorunda kaldım gerek okul gerek iş yüzünden. yaklaşık 3 aydır düzenli bi şekilde antrenmanlarımı yapıyorum aynı zamanda besyo ya hazırlanıyorum bu başlık altında ilerlememi sizinle paylaşmak istedim şuan ki durumumun resimlerini akşam sizinle paylaşıcam. Hacim ve güç artışı için bi kür uygulcaz bakalım nasıl bişey çıkıcak ortaya merakla bekliyorum 

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk kür
Güzel birşeyler çıkaracağız ortaya 
Şimdiden başarılar

Şimdiden başarılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir