250ml sustanon ilk kür için yetersiz mi?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

250ml sustanon ilk kür için yetersiz mi?

Mesaj gönderen ramos »

Arkadaşlar benim sustanon primobolan küründe 6. haftam bitti bu benim ilk kürüm boy 175 kilo 69 ile başladım şu an kilom 73 ilk haftalar çabuk kilo aldım ama şu anda kilo alımım durdu sizce sustanonu arttırmam mı gerekir 10 haftalık bir kür düşünüyorum salı günleri 250ml sustanon 100ml primobolan yapıyorum cumartesi günü bir primo daha yapıyorum cumartesi gününe primonun yanına bir sustanon daha eklesem nasıl olur verim artar mı? veya 2. sustanonu hangi gün yapmam gerekir değerli önerilerinizi merakle bekliyorum.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: 250ml sustanon ilk kür için yetersiz mi?

Mesaj gönderen samet_61 »

enanhate varken neden hala sustanon oynıcaksan hormonlarında ılk kur her zaman patlama kurudur 250 sustanon yerıne 500 testo enanhate derım;)
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramos »

hocam testo bulamadığım için mecbur sustanona kaldım ilk kürüm ama bir sorun var kürde ilaçlarda eczane malı ama ilk 4 haftadan sonra durdu gelişimim. lexoxx hocamla yaptığım görüşmeden sonra dianabol kullanmaya başlıyorum bu hafta umarım istediğimi alırım
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Re: 250ml sustanon ilk kür için yetersiz mi? sahte sustanon

Mesaj gönderen ramos »

ilk 4 kutuyu bir eczaneden almıştım 4 hafta boyunca neredeyse 4 kilo hacim kazandım daha sonra 1 hafta boyunca eczanelerde sustanon aradım ve sonunda bir yerde buldum 6 kutu daha aldım aldığım yerdeki adam bende her zaman var bu ilaçlar ilaç firmasında arkadaşım müdür başka yerde bulamazsın ben istediğim kadar alıyorum dedi bu sustanonlara başladıktan sonra gelişimim durdu ve enjeksiyondan sonra hiç ağrı olmuyor artık sahte olduğundan ciddi şüpheleniyorum çünkü ilk 4 hafta enjeksiyondan sonra 3 gün boyunca ağrı yapıyordu ve libido ilk 4 haftaya göre düşük buraya resimlerinide koyuyorum eğer anlayan varsa lütfen yardım etsin bu sustanonlar sahte mi ??

Resim

Resim

Resim

Resim
En son ramos tarafından Cum May 02, 2014 11:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Eczane mallari sahte olmaz.birde sustanona öcu gozuyle bakmanin mantigi yok tamam tek estere gore biraz daha dezavantajli ama kullanilirsada öldum bittim olmaz
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramos »

yok hocam ben öcü gözüyle bakmıyorum herkes testo tavsiye etmişti ama bulamadığım için sustanon yaptım zaten herhangi bir yan etkiside olmadı bana şimdiye kadar yani ne sivilce yaptı nede başka birşey
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramos »

beyler yok mu bu resimlerden sahte olup olmadığını anlayabilecek kimse yarın 8. enjeksiyonu yapıcam eğer sahteyse basmayalım boşuna doktora göstersem sahte olup olmadığını anlayabilir mi ?
En son ramos tarafından Sal May 06, 2014 10:05 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Eczane mali sahte olmaz sozu tatmin etmiyor sanirim.malesef sahte 7 hafta boyunca su vurmussun vucuduna
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kutunun üstünde kare kodu vs olur herhangi bir eczaneden barkodu okutarak ekrana gelen bilgiden anlarsın orjinal olup olmadığını
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir