Testo Enanthate -sustanon-boldenon -primabolon kombinasyon
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 7 kez
Testo Enanthate -sustanon-boldenon -primabolon kombinasyon
Arkadaşlar benim konuyu açma sebebim bu 2 androjen ile 2 anaboliğin en iyi kombinasyonunu öğrenmek örneğin bazıları primabolon ve sustanonun yarılanma ömürleri sebebiyle uyumsuz olduğunu savunmakta hocalarımdan bir tanesi bu 4 lü arasında en iyi ikili kombinasyonun hangisi olduğunu,hangi aralıklarla enjekte edildiğinde birbirleriyle en iyi uyum sağlayacağını ve neden olduğunu açıklayabilir mi ? (özellikle ilk kürde) şimdiden teşekkürler.
-
- Yeni Üye
Re: Testo Enanthate -sustanon-boldenon -primabolon kombinasy
hocam kastettiğim olay hangi androjenik ile hangi anabolik en iyi uyumu verir primo-testo e mi yoksa primo-sustanon mu mesala yada boldenon-sustanaon mu boldenon-testo e mi bu 4 seçenek arasından hangisi hangi oranda hangi günlerde enjekte olarak?
-
- Yeni Üye
boy :166 kilo:62
ilk kür derken aslında iran caspian testo e. ile 5 günde bir 1ml + proviron + ventolin+gerekli supplementler tarzı bir kür uyguladım 10 hafta ancak hiç bir etki göremedim testonun sahte olmasından şüpheliyim gerçi ama şimdi 500 testo e.+400 boldenon+4 hafta 40 mg dianabol +proviron+ventolin kürüne girmek istiyorum fakat benim kilomda dozları fazla mı tutuyorum endişemde yok değil eğer öncekinin sahte olabileceğini varsayarsak ilk kür olacak çünkü
ilk kür derken aslında iran caspian testo e. ile 5 günde bir 1ml + proviron + ventolin+gerekli supplementler tarzı bir kür uyguladım 10 hafta ancak hiç bir etki göremedim testonun sahte olmasından şüpheliyim gerçi ama şimdi 500 testo e.+400 boldenon+4 hafta 40 mg dianabol +proviron+ventolin kürüne girmek istiyorum fakat benim kilomda dozları fazla mı tutuyorum endişemde yok değil eğer öncekinin sahte olabileceğini varsayarsak ilk kür olacak çünkü
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
başlangıç için ideal 500 testosteron 400 boldenon 4 hafta 30 mg dianabol
kür boyunca 25 mg(1 adet ) proviron alın
pct de 3 hafta 30 mg nolvadex ve 100 mg klomen yeterli olacaktır
başarılar
kür boyunca 25 mg(1 adet ) proviron alın
pct de 3 hafta 30 mg nolvadex ve 100 mg klomen yeterli olacaktır
başarılar