2. kürün 10. haftası

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: Ve 2. Kür

Mesaj gönderen Hakan »

sakal değilde arka omuz tarafında kıl mıl yok orda çıkacağının habercisiyse yandık. bi orası eksikti:)
göğüsümde bi tel yok ama göbekteki kıllar bayağı arttı.
175cm
85kg
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Re: Ve 2. Kür

Mesaj gönderen ferdi »

arkadaşlar kürde 5. haftadayım, şuana kadar yaklaşık 4 kilo bir artış oldu fakat kol ölçümde sadece 3 mm'lik bir artış olmuş, bu ne biçim bir iştir yaw, bir fikri olan var mı, küre bişey ekleyip çıkaralım mı napalım arkadaşlar yardım lütfen ?
bitirim1453
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: 2. kürde sorun çıktı beyler

Mesaj gönderen bitirim1453 »

ben ilk kürümdeyim 4. haftayım daha milim oynamadı benim o nada şükür
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

benim ilk kürde ilk 5 haftada 3 cm artmıştı, sonra milim oynamadı gerçi ama bilemiyorum artık, Allah'tan ümit kesilmez sonuçta bekleyip görecez, 8. haftaya başlayana kadar ümidimi kesmem ama insanın canı da sıkılmıyor değil yani
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

arkadaşlar ürünler sahte degilse ki hepsinin sahte olması imkan dışı 2 ayrı farklı ürünler diye düşünüyorum çalışma sisteminizde bir hata vardır muhtemelen misalen 6 ay belirli bir sistemde çalıştıgıınızı varsayarsak vucudunuz ona uyum saglar adapte olur kas büyümemesi bundan mütevellittir kanımca fakat steroidle beraber agırlık artışı olacagından kasların büyümesi lazım en iyisi programı tersten alın misal ben gögüs omuz sırt ön ve arka kol çalışıyorum sistemim bu şekilde 4-5ay sonra tam tersini yapacagım nasipse tersten yaparak vucudu şoka ugratmakta lazım bazı hocalarımız 2*3ayda program degişin diyorlarda bu sevgiliye benzemiyor vucudun programıda azda olsa benimsemesi için 2-3ay lazım zaten sürekli degişimdede kas gelişimi olmaz kanımca...
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

merhaba beyler, deca küründe 10. hafta enjeksiyonlarımı yaptım, 10 haftada 6-7 kilo almışım bu haftada dahil 3 haftam var yani, gelişim gayet iyi oldu çok şükür, gören hayvan gibi olmuşsun, beygir gibi olmuşsun demeye başladı salonda, dışarıda da gelen spor mu yapıyon diyor, bu arada lakabım da omuz adama çıktı :D yani gelişim iyi ama 1- kolda beklediğim ölçü artışı olmadı, 2- kiloda beklediğim ölçü artışı olmadı ama sağlık olsun eylül ya da ekimde de 4 aylık boldenon kürüne girmeyi düşünüyorum yavaş yavaş bu şekilde devam edecem inşAllah.. neyse kür tamamen bitsin de fotoğrafları falan da atarım yorumlarsınız siz de, hadin görüşürüz
ferdi
Yeni Üye

Re: 2. kürün 10. haftası

Mesaj gönderen ferdi »

forum ahalisi bana küsmüş galiba, kimseden tık yok :/
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kürlerde genetiğe bağlı olarak bölgesel şekillenme ve gelişim olmakta
O yüzden çok takılmayın eksik bölgelere
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

benimde omuz çok sıkıntılı lennox hocamın dedigi gibi genetik yapıya baglı olarak gelişme gösteriyor sanırım ne yaparsam yapayım omuzu daha toplu gösteremiyorum çizgisi belli olsada... barla press yapıyordum makineye geçtim oda kar etmeyecek gibi kollar iyi ama omuz yok gibi birşey..
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

saol lennox hocam, kürün son haftalarına doğru tekrar yavaş yavaş kilo almaya başladım çok şükür, omuz konusunda da bana normal geliyor ama millet omuzlarımı öve öve bitiremiyor, bende de orası iyi gelişti işte çok şükür, maşAllah kafam kadar omuzum oldu :D geçen arkadaşın biri omuzların çok büyük, aşırı dercede hemde, devasa büyüklüğe ulaşmış resmen dedi, insan da mutlu oluyor yani böyle değişik iltifatlar alınca :D ama omuz da fazla büyük oldu mu bu sefer de kolu küçük gösteriyor, en iyisi dengeli çalışmak..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir