İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Cevapla
serdarg
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt Nis 14, 2014 5:17 am

İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen serdarg »

Selamlar arkadaşlar, üyeliğimin onay sürecinde beklerken bi word dosyasına kaydettim, ilk mesajım copy-paste olacak :) geniş çaplı olarak yazmaya devam edeceğim. şimdiden okumak için zaman ayırdığınız için ve yorumlarınız/önerileriniz için teşekkürler !
serdarg
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt Nis 14, 2014 5:17 am

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen serdarg »

Evet ilk kürüme başlamış bulunuyorum. Şimdiden zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Arada siz değerli arkadaşlarımın ve hocalarımın da tavsiyeleri ile umarım akıcı ve yeni başlamaya karar verecek arkadaşlar açısından aydınlatıcı bir forum konusu olur 
12/04/2014 Cumartesi. Haftada 2 gün enjeksiyonlarım olacak. (cumartesi ve pazartesi günleri) Toplam kür süreci 10 hafta. Başlangıç ve bitişteki fotoğrafları 10. Hafta sonunda paylaşacağım. Umarım bir hayal kırıklığı ile karşılaşmam 
Kullanacağım kürün elemanlarını aşağıda belirteceğim. Dozajlarını da enjeksiyon tarihlerinde yazıyor olacağım.
• Nandrolone decanoate / norma
• Sustamed / balkan pharm.
• Boldenone
• Primobolan depot / bayer
• Testosterone Enanthate
• Metabolon – f tablet (günde 3 adet toplam ilk 5 hafta)
İlk enjeksiyonum 12 Nisan Cumartesi yaptım. Bundan sonra her Cumartesi deca + boldenon + testo + metabolon alacağım. Deca 100mg / boldenon 100 mg / testo 100 mg ile ilk enjeksiyonu tamamladım.

(Bazı yerler iğneleri karıştırarak aynı enjektörle yapılmasını yazmış. Bununla ilgili bilgi alabilir miyim? Artıları, eksileri nedir karıştırıkarak yapılan enjeksiyonun?)

İlk etapta enjektörden yana biraz korkum oldu açıkçası ama madem bir şeye başlıyorum, elimden kitabına uygun şekilde yapmaya çalışacağım. Enjektör olarak insülin iğnesi kullanmaya karar verdim. Tanıdık eczacımla bunu devalarca konuştum ve vücut yapım olarak büyük enjektöre gerek olmayacağı konusunda ikna oldum. Enjeksiyonları kalçadan mı bacaktan mı yapalım derken bacaktan yapmaya karar verdim. (Bunun ile ilgili olarak vücut emilimi ile ilgili kas altı enjeksiyonlar hakkında birkaç yere baktım ama net bir şey bulamadım. Bende kendimce enjeksiyonları devamlı hareket eden kas grubuna yapmayı uygun gördüm.)
Enjeksiyon sonrası ufak tefek ağrı yaşadım sağ bacakta. Ama 2 gün içinde ağrıdan eser kalmadı. Belki bunda ertesi gün (ne olur ne olmaz diye enjeksiyon sonrası sürmedim) kullandığım Frenag isimli kremin etkisi de olmuş olabilir.
İlk enjeksiyonların 2. kısmını Pazartesi günü yaptım. 100mg primo + 100mg susta. (İlerleyen haftalarda dozajlar artıyor) Daha önce primoyu kalçadan eczacıya yaptırıyordum. Bu sefer bacaktan denedim. İlk gün bir şey olmadı ama özellikle primoyu yaptığım sol bacak yan tarafı birkaç gündür ciddi anlamda rahatsız edici şekilde ağrı yaptı. Yukarıda bahsettiğim Frenag isimli kremi yine ertesi gün sürdüm ve 2. Ya da 3. Sürüşümden itibaren ağrı net bir şekilde azaldı. Demekki bundan sonra her ihtimale karşı enjeksiyonun ertesi günü bunu kullanacağım ya da primoyu yine kalçadan olmaya devam edeceğim .
Forumlarda pek rastladığımı hatırlamıyorum fakat bazı sitelerde kullanılan ilaçların yan etkisi olarak sinirlilik asabilik durumu ile karşılaşılabileceği yer alıyordu. Şu an için o şekilde bir şeyle karşılaşmadım.
_BlackLight_
Yeni Üye
Mesajlar: 1030
Kayıt: Sal Şub 12, 2013 11:59 am
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kas ici enjeksiyonlarda insulin ignesi kyllanilmaz buyuk enjektor kullanmaliydiniz
serdarg
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt Nis 14, 2014 5:17 am

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen serdarg »

ofisteyim şu an diğer yazdıklarım evdeki bilgisayarda.. normal enjektöre geçtim.. gelicem oralara yani müsait olunca.. sustanon inanılmaz derecede bacaktan yapınca ağrı yapıyor şu an.. kalçadan devam mı etsem acaba ? farkeder mi ?
_BlackLight_
Yeni Üye
Mesajlar: 1030
Kayıt: Sal Şub 12, 2013 11:59 am
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Farketmez agrinin sebebi ilk defa ordan vurmaniz omuzdanda bicepstende tricepstende.vursanz ilkler hep agrir
madmax29

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen madmax29 »

kesinlikle insulin iğnesi ile bu iş olmaz...ben tıp adamı değilim ama iğne konusunda artık tecrübem var...kür iğnelerinde bu forumda çok fazla okduğum şey ise bacaktan yapılan enjeksiyonda ağrı ve sonrasında duyulan eziyet. Sıkıntı şu bir kere iğne seçimi , bölge seçimi ve teknik çok onemli ben şu an haftada 5 gün bacaktan iğne yapıyorum ilk başladığım gün dahil sıfır ağrı ile çok temiz bir şekilde iğnelerimi yapıyorum ancak bazı püf noktalar var. 1.püf nokta yağlı sıvıyı cekmek için yeşil uç iğne alın yani enjeksiyonu siyah uc seçin ayrıca birde yeşil uc igne alın. ılacı yeşille cekip igneyi sıyahla yapın bacak kas grubunuzu dış tarafa doğru bölge seçin youtube da bir sürü video var. bunun dışında en önemli nokta iğneyi tek teferde korkmadan derine saplayın ağrıların bütün sebebi bu igneyi fazla içeri saplamadığınız zaman yağlı içerik malesef kasın üstün kaliyor ve dağılması zaman alıyor buda ağrı yapıyor iğne sağlandıktan sonra en fazla yarım santimi dışarda kalmalı size bu konuda yarın fotoraf atarım. yeşil iğne 21Gx1 1/2 - (bunu ayrıca satın alın) - siyah igne 22Gx1 1/4 (enjeksiyon)
_BlackLight_
Yeni Üye
Mesajlar: 1030
Kayıt: Sal Şub 12, 2013 11:59 am
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Siviyi yesil ucla cekmek neden?siyahla ceker sonra ucu degstirir yeni siyah ucla yapar.
madmax29

Re: İlk kürüm hakkındaki günlüğüm :)

Mesaj gönderen madmax29 »

onuda cevaplayım abi..yağlı ürün malesef siyahta acayip tıkanıyor çunkü siyah yarım ölçek daha ince yeşilden yeşille çekmek çok daha kolay çünkü içi geniş..aslında enjeksiyonda yeşilde tercih edilebilir ama biliyosun igne inceldikçe ilk girişteki o sinek ısırığı daha az hiseddilio bu nedenle siyah ucla vurmak için konforlu yeşilde ilacı cekmek için ideal. flakonda zaten kesin iki uç kullanın steril açısından ampülde çektiğinizlede yapılabilir iğneler ama inan değmez 30 igne + 30 enjeksion 10 lira fln tutuyor...
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir