Tren E +Boldenon+Propinat+winstrol+dnp kürü Yorum

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
turkishpesto
Yeni Üye

Tren E +Boldenon+Propinat+winstrol+dnp kürü Yorum

Mesaj gönderen turkishpesto »

Arkadaşlar Herkese selam.foruma 2 ay önce başvurmuştum üyeliğim yeni onaylanmış :)

Planım şu şekilde oluyor

10 hafta 400 mg Tren Enantate
12 hafta 300mg Test Prop
12 hafta boldenone undeconate
8-12 40 mg oral winstrol
8 hafta Bitirol(T4-T3 karısık) İlk hafta 1 tablet.6 hafta 2 tablet.Son hafta 1 tablet.
3.haftadan itibaren 3 güne 1 tablet cabaser
Nolvadex kür içinde kullanmayı düşünmüyorum.Güçten kesiyor bana kalırsa

Pct:
Son testo iğnesinden 3 gün sonra 10 gün 500ıu pregnyl
Son testo iğnesinden 3 gün sonra 3 hafta 40 mg nolvadex

Beslenme: 2-2.5 gr protein x kg 1 gr yağ x kg 2 gr karb x kg

Supplement:
Whey,agmatine,arginine,glutamine,creatine,vitargo,waxymaize,omega 3,MCT,HMB,multivitamin-mineral,glukozamin MSM,misel kazein,beta alanine,yeşil çay ve kafein tabletleri.

Beslenme:

Biftek tavuk yumurta balık esmer pirinç esmer makarna tam tahıl bugday ekmeği yulaf ezmesi 3 litre su yeşil çay vs

Antreman :Yüksek agırlık yüksek tekrar zorlamalı antreman.Kürün ortalarına dogru günde 2 antreman tek bölge

Tavsiyesi olacak olan varsa memnun olurum

Dnp kullanımını zamanı gelince yazıcam.
mario29
Tecrübeli Üye
Ettiği teşekkür: 5 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Tren E +Boldenon+Propinat+winstrol+dnp kürü Yorum

Mesaj gönderen mario29 »

trenbolone enantathe kullanıcaksan.testosteron prop kombine edilmez onun yerine uzun esterli olanı enantathe yada cypıonate kullanabilirsin,boldenon 400 mg yapabilirsin,heriki günde bir yarım arimidex,her üç günde bir 1 tablet cabaser alıp prolaktine bağlı jinekomastiyi önleyebilirsin.pct için peşin konuşamayız duruma göre ayarlanabilir ilaçların yarılanma sürelerine göre pregnly yapabilirsin,ayrıca 100 mg klomen de ekleyebilirsin,küründe başarılar dilerim
turkishpesto
Yeni Üye

Neden kullanılmasın ?Neden edilemesin ?Benim cok arkadasım uzun esterleri yazın kullanıyor bende kullandım hiçbir farkı yok.İnsanlar su toplatır definasyon gider diye korkuyor ama bunu engelliyecek ilaçlar ve beslenme olduktan sonra neden olmasın ? Acetatın farkı 100 mg da estersiz etken maddenin 74 civarı olması enantat daha uzun biraz daha az etkili.Tamam 4 üncü haftada kanda maksimum seviyeye ulaşınca acetat tan mantıken farkı kalmıyor.Yorumun için teşekkür ederim.

Acetat kullanmak istemedim çünkü gözümün önünde bi arkadasım nefessiz kalmıstı enjeksiyondan sonra cocuk pancar gibi olmuştu
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kimse sana yazin uzun ester kullanamazsn dememiski kardes.uzun ester anaboluzanla uzun ester androjen kombine et denmis ki dogru bence.biri 15gunde yarilaniyorken digeri 1.5 2 gunde yarilaniyor

Birde su toplatan depot bir ilacin faydasi su toplatip kas yapimina katkisi olmasidir.madem enantet esteri kullanip anti östrojenle su toplamasini engelleyeceksen ne mantigi kaldi uzun ester kullanmanin
mario29
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen mario29 »

blacklight in dediklerine aynen katiliyorum ayrica trenbolone enantath da oksuruk yapacaktir.tren ester farketmeksizin oksuruk ve nefes darligi yapar tecrube ettigim icin biliyorum ayrica iyi bir beslenme programiyla yaz kis ester farketmeksizin kur yapilabilir.kolay gelsin
turkishpesto
Yeni Üye

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Blacliht_ Haklısınız kas su toplayınca cok daha rahat calısılıyor güç artıyor dolaylı yoldan kütle alınıyor fakat bu kütle ffm olsa bile kuru kas değil dediğiniz gibi.Lakin dediğim gibi bence yinede definisyon diyete bakıyor ayrıca elimde dnp var daha önceden deneyimim de var pek yağlanmaktan korkmuyorum zaten yağ oranım nispeten düşük.

Mario29 Hocam korkutma beni ! :) Yurtıdısı forumlarında ve tanıdıgm onca sporcu acetat ve hexahydro bilmemne esterinin buna yol açtıgını soyluyor.Kimi enjeksiyonda hızlı vuruncu,kimi tren damara denk gelirse oluyor diyor.Bilemiyorum inş olmaz.Bahsettgim enjeksiyondan sonra olan rahatsızlık nefes darlıgı veya oksuruk degil.bunlar bilindik progesteron yan etkileri ve ilacın androjenik yapısından kaynaklı.

Tiroid hormonları rebound yaparmı? Kullanımı tsh de kalıcı azalmaya yol açarmı ?
Elimde 4 sustanon 10 primobolan var.Sizce eklenmesi mantıklı olurmu? Olursa nasıl olur ? Ben gerek duymuyorum trenin yanında primo devede kulak olucagından.

Saygılar
mario29
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen mario29 »

merhaba
tiroidlerin için levotiron kullanabilirsin günlük 100-200 mg kalıcı bi hasar yaşamazsın
öksürük ve nefes darlığı ilacı kestikden sonra bitiyor
primabolan kullanmaman daha dogru olacaktır ki trenbolone kürlerinde kombine edilmiyor
sustanon 4 ayrı testosteron türevi barındırdığı için kanda dalgalanmalar olacaktır,tek ester kullanman daha yararlı olacak
bu arada kür geçmişiniz nedir sizin
turkishpesto
Yeni Üye

Kür geçmişim ;

10 hafta testesteron undeconate(hap) günde 320mg 10 hafta 200mg primobolan

12 hafta sustanon 500 12 hafta Primobolan 600 6 hafta anapolon 100mg

12 hafta sustanon 500 12 hafta boldenon 400 6 hafta dianabol 30 40 50 40 30

Yurtdışında yaşıyorum.Elimde bitiron var t3 t4 karısık.

Primobolan dht kaynaklı,tren norsteroid deca gibi.Neden kullanılmaz aydınlatırmısınız?

Teşekkür ederim
mario29
Tecrübeli Üye

Mesaj gönderen mario29 »

trenbolone gibi çok güçlü bir anabolizan varken neden primabolan?
primabolan dht'ye bağlı olarak az biraz su tutacaktır,buda trenbolone kürünü baltalayabilir
sizin yapacağınız kürden tam olarak istediğiniz nedir peki ?
turkishpesto
Yeni Üye

Soruyorum zaten eklicem demedim.Önce bi araştırıyorum.Bencede gereksiz ama yapmısken faydası olucaksa neden olmasın?Kürden istedigim dnp ye kadar 4 kg kadar (2 kg kas bile kafidir)kazanıp,aas ler ile mevcut kası koruyup dnp ile yağı vermek.Ayrıca yaza kütleli olmaktan ziyade fit olarak girmek istiyorum.Kilom 78 boyum 1.75 yağ oranım %14-15 anca vardır.Kiloyu 75-73 arasına sabitleyip,yağ orannını %8 e çekebilirsem istediğime ulaşıcağımı düşünüyorum.

Bir sorum daha var kürün son haftalarına doğru oxandrolone nasıl olur? Bi arkadaşım orjinal spa oxy bulmuş,fiyatı biraz uçuk ama ayarlarsam alablirim.Faydası olurmu ?

Teşekkürler.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir