İlk kürüm olucak.Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk kürüm olucak.Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba
Yaşım 21 boyum 186 kg ise 76.
Düşündüğüm kür;
1-12 hafta 250mg/hafta testosterone enanthate
1-12 hafta 25-50mg proviron / gün
1-6 hafta danabol 20mg/gün
1-12 hafta 300mg/hafta boldenone
İlk sorum enjeksiyon günlerini nasıl ayarlamam lazım.
Bİr forumda provironun gereksiz oldugundan çöpe atmam gerektiğinden bahsedilmişti.Gerçekten gereksiz.Kullanmamalı mıyım ?
Testosterone enanthate250 mg yeterli mi.Eğer yetersizse 500 mg kullanmam gerekiyorsa aynı gün içinde mi enjekte edilmesi gerekiyor?Yoksa günleremi bölünücek.
Proviron kullanmam gerekiyorsa nasıl bir dojas kullanmam lazım.
Pct için ;
Son testestorn iğnesinden 3 gün önce 10 gün olacak şekilde 500 iu pregnyl .Pregnyl son iğnesi ile beraber 300 mg klomen daha sonra 14 gün 50 mg.Nolvadex son pregnyl iğnesi ile ilk gün 60 mg daha sonra 2 hafta 40 ve sonraki 2 hafta 20 mg.
Testesteron iğnesine denk geldiği gün aynı gunde mı enjekte yapılması gerekir?Pregnyl karında enjekte etsem sorun cıkar mı ?
Kürümde doğrıu olmayan bir sey var mı? Fazla bilgisiz olabilirim ama forumdan gelecek yarımlarlabu küre baslamak ıstıyorum.
Lütfen yorumlarınızda kullanma gibi yorumlar istemıyorum.Sonucta burası bir steroid forumu boyle yorumlar yerıne ınsanları dogru yola ulastırmak daha dogru gelıyor bana.
Pregnyl gerekli mi pct için?
Kür içinde supplemen takvıyesıde yapıcam.Balık yagı , milk thistle de kullanıcam.
apikobal , zma da var elımde .
Daha eksik olan bir şey var mı?
Şimdiden teşekkürler
Elimdeki steroidler roid plus.
Saygılar
Yaşım 21 boyum 186 kg ise 76.
Düşündüğüm kür;
1-12 hafta 250mg/hafta testosterone enanthate
1-12 hafta 25-50mg proviron / gün
1-6 hafta danabol 20mg/gün
1-12 hafta 300mg/hafta boldenone
İlk sorum enjeksiyon günlerini nasıl ayarlamam lazım.
Bİr forumda provironun gereksiz oldugundan çöpe atmam gerektiğinden bahsedilmişti.Gerçekten gereksiz.Kullanmamalı mıyım ?
Testosterone enanthate250 mg yeterli mi.Eğer yetersizse 500 mg kullanmam gerekiyorsa aynı gün içinde mi enjekte edilmesi gerekiyor?Yoksa günleremi bölünücek.
Proviron kullanmam gerekiyorsa nasıl bir dojas kullanmam lazım.
Pct için ;
Son testestorn iğnesinden 3 gün önce 10 gün olacak şekilde 500 iu pregnyl .Pregnyl son iğnesi ile beraber 300 mg klomen daha sonra 14 gün 50 mg.Nolvadex son pregnyl iğnesi ile ilk gün 60 mg daha sonra 2 hafta 40 ve sonraki 2 hafta 20 mg.
Testesteron iğnesine denk geldiği gün aynı gunde mı enjekte yapılması gerekir?Pregnyl karında enjekte etsem sorun cıkar mı ?
Kürümde doğrıu olmayan bir sey var mı? Fazla bilgisiz olabilirim ama forumdan gelecek yarımlarlabu küre baslamak ıstıyorum.
Lütfen yorumlarınızda kullanma gibi yorumlar istemıyorum.Sonucta burası bir steroid forumu boyle yorumlar yerıne ınsanları dogru yola ulastırmak daha dogru gelıyor bana.
Pregnyl gerekli mi pct için?
Kür içinde supplemen takvıyesıde yapıcam.Balık yagı , milk thistle de kullanıcam.
apikobal , zma da var elımde .
Daha eksik olan bir şey var mı?
Şimdiden teşekkürler
Elimdeki steroidler roid plus.
Saygılar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: İlk kürüm olucak.Yardımcı olursanız sevinirim.
250 mg testo az onu 500 yap boldenonu da 400 yapabilirsen 400 yap. Boldenonu 10 hafta testoyu 12 hafta girmeni öneririm. Enjeksiyonları haftada bir kez yapıyosun aynı gün. Ikı farklı enjektor alıyosun tekıne testoyu cekıyosun sag kalcaya vuruyosun diger enjektore boldenonu cekıyosun sol kalcaya. Karna enjeksıyon olmaz intramuskuler bunlar yani kasa enjekte edıyosun sinirlerin az olması yuzunden kalca daha yaygın olarak kullanılıyor. Danabol icin 6 hafta cok piramit seklinde yapmanı öneririm. İlk hafta 20 mg ıkıncı hafta 30 mg 4 hafta 40 mg daha fazla kullanma uzun ve yüksek dozaj kullanımı zararlıdır karacigere en fazla toksit bırakan ilaclardan biridir. Son testo enjeksiyona kadar günde 2 tablet proviron kullanıyosun. pct icin Son enjeksiyondan 1 hafta sonra; 4 hafta boyunca günde 2 tablet klomen ve 4 hafta boyunca günde 2 tablet nolvadex. Forumu biraz okuyun defalarca 5000 kullanmayın dediler. Son testo enjeksıyondan 10 gün sonra 1500 pregnyl vuruluyosun eger testislerinde kuculme devam ederse 5 gün sonra bir 1500 pregnyl daha vuruluyosun.
teşekür ederim beyler cevaplarınız ıcın. ama kurde kararımı degıstırdım
1-12 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-8 hafta 400 mg deca
1-6 hafta 30 mg danabol
proviron bu kurde kullanmalı mıyım? kürü değiştirmek ıstedım decayla sıcramak ıstıyorum anlayacagınız.
bu kürde nasıl pct olmalı . bu kur son kararım hatta enjeksıyonlara basladım bıle .
1-12 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-8 hafta 400 mg deca
1-6 hafta 30 mg danabol
proviron bu kurde kullanmalı mıyım? kürü değiştirmek ıstedım decayla sıcramak ıstıyorum anlayacagınız.
bu kürde nasıl pct olmalı . bu kur son kararım hatta enjeksıyonlara basladım bıle .
-
- Tecrübeli Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
bence provirona gerek yok
her üç günde bir 1 tablet arimidex almanınızı öneririm
kür bitince son durumunuzu belirtirseniz pct hakkında konuşabiliriz
her üç günde bir 1 tablet arimidex almanınızı öneririm
kür bitince son durumunuzu belirtirseniz pct hakkında konuşabiliriz
teşekürler.
ilk iğnemi bugun vurdum.aslında 2 sını vurucaktım. ama 500 mg testo vurdum. kendime ilk deneyişim basarılı oldum.birazcık acıyor sadece doktorda vurdurdugumdada bu kadar acıyordu normal bir iğneyi.ama korkudan heralde gozlerım karaldı.soguk ter akıttım.deca vuramadım.onuda yarın kullanıcam bır uzmana vurdurucam.ama gozlerımın kararmasını anlamıs degılım.inş korkudan olmustur.
ilk iğnemi bugun vurdum.aslında 2 sını vurucaktım. ama 500 mg testo vurdum. kendime ilk deneyişim basarılı oldum.birazcık acıyor sadece doktorda vurdurdugumdada bu kadar acıyordu normal bir iğneyi.ama korkudan heralde gozlerım karaldı.soguk ter akıttım.deca vuramadım.onuda yarın kullanıcam bır uzmana vurdurucam.ama gozlerımın kararmasını anlamıs degılım.inş korkudan olmustur.
zaten eczaneco bir arkadasim vurucak artik.vurdugum yer abse yapti.hadi hayirlisi . danabola cuma gununden baaladim 4 gunde 1.7 kg aldim.ama sudur diye dusunuyo4rum o kilolar
aridimex kullanmam gerekli mi? kullanmasam jino riski olur mu ?
onun yerıne kasıntı agrı hıssettıgmde nolvadex kullansam olur mu?
aridimex o kadar gereklı degılse almıycam.
kür içi ne gibi önlemler almam lazım.bilmem gereken baska şeyler varsa yardımcı olur musunuz bu konuda.
onun yerıne kasıntı agrı hıssettıgmde nolvadex kullansam olur mu?
aridimex o kadar gereklı degılse almıycam.
kür içi ne gibi önlemler almam lazım.bilmem gereken baska şeyler varsa yardımcı olur musunuz bu konuda.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir