DNP HAKKINDA
DNP HAKKINDA
merhaba arkadaşlar dnp kullanacağım fakat tam olarak nasıl bir kür yapabileceğim ile ilgili bilgi bulamadım piramit şeklindemi kullanmalıyım ne kadar almalıyım hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim ve elinde olan arkadaşlar pm atabilirlerse sevinirim
Re: DNP HAKKINDA
cs!!! yazdı:merhaba arkadaşlar dnp kullanacağım fakat tam olarak nasıl bir kür yapabileceğim ile ilgili bilgi bulamadım piramit şeklindemi kullanmalıyım ne kadar almalıyım hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim ve elinde olan arkadaşlar pm atabilirlerse sevinirim
DNP nin diğerlerinden farkı ilerleyen yıllarda hiçbirşey olabilir de olmayabilir de , tabi hiçbir bulgu bu dnp den kaynaklanmıştır diyemedi, şimdilik.
Yoksa düzgün bir kür ile düzgün bir dozajla 3 haftada vücudun tipine, şekline, yağ oranına vb. şeylerle 12 kiloya kadar kalıcı bir şekilde verebilme şansı tanıyor.
Ama riskli nasıl riskli AŞIRI DOZ ALMAMAN lazım yoksa sonu malum, sakatlık yada koma değil, ÖLÜM.
Onun haricinde böbreklere ve karaciğere yük bindirecek beslenme alışkanlıklarından uzaklaşman lazım.
DNP 2 haftalık bir kürdür. Maximum 3 hafta
Piramit şeklinde kullanılamaz, denilemez ama önce en düşük kademeden girmen lazım ki vücüdun tepkisini ölçmen lazım.
Diğer def kürlerine göre daha basit ve kolaydır.
dnp hakkında herşeyi biliyorum yan etkileri vesayre , bünyemede güveniyorum zaten daha öncesinde clenbuterol ü denedim 9 ar tane almama rağmen 0 yan etki hissediyordum terleme elde titreme gibi şeylerde yaşamadım beni pek tatmin etmedi onun için dnp kullanmaya karar verdim
cs!!! yazdı:dnp hakkında herşeyi biliyorum yan etkileri vesayre , bünyemede güveniyorum zaten daha öncesinde clenbuterol ü denedim 9 ar tane almama rağmen 0 yan etki hissediyordum terleme elde titreme gibi şeylerde yaşamadım beni pek tatmin etmedi onun için dnp kullanmaya karar verdim
DNP yi clenle bir tutma. uç nokta o.
samet_61 yazdı:dnp hakkıdna yazıldı cızıldı ölen profesyonel arkadasımız oldu hala neyın pesındesınız gıt ddt iç
Allah ailesine sabır versin duyduğum da üzülmüştüm, ekmek parası için piyasada tutunabilmek için bu tarz şeyler olmasa diye gönlümüzden geçiyor.
Özendirmeden hiç değilse foruma üye isek forumda ki insanları bilinçlendirebilirsek ne mutlu bize.
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
hiç gerek yok cla l carnitinle koşuyla ve beslenmeni düzelterek zaten yag oranını düşürebilirsin % 10*12 lere eceline susamadıysan dnpden uzak durmanı tavsiye ederim..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir