İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 RESIMLER EKLENDI!!
Boldenonun optimum uzunlugu 15 hafta civari kabul gorur tabiki assagisi yukarsida ugulanir ve ver alinir ama boldenon. Biraz soft bir ilac oldugu varsayilirsa uzun sureli kaliteli kas insaasi yapmasi mantikli.
Reseptor olayini hafife almayin 16 hafta deca 4 hafta kisa ester deca ardina tren denedm sonuc basarisiz haberiniz olsun.
Reseptor olayini hafife almayin 16 hafta deca 4 hafta kisa ester deca ardina tren denedm sonuc basarisiz haberiniz olsun.
- moonstorm
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
_BlackLight_ yazdı:Boldenonun optimum uzunlugu 15 hafta civari kabul gorur tabiki assagisi yukarsida ugulanir ve ver alinir ama boldenon. Biraz soft bir ilac oldugu varsayilirsa uzun sureli kaliteli kas insaasi yapmasi mantikli.
kısa ester deca yı Testo p. ile kombine edip definasyonda kullanıyolar ama ne şekilde bir katkı sağlıyor bilemiyorum,sen kullanmışsın nedir bu kısa ester deca nasıl çalıştı sende ? su tutmuyor olması lazımki definasyon için uygun olsun.fiyat aralığı nedir bide bu kısa ester deca nın _blacklight_ ?
-
- Yeni Üye
Kuru kas eldesinde trenle kafa kafaya gidebilir bence ama yag yakma ozelligi yok.eklemleri oldukca guclendiriyor.propionat veya sustanonla iyi kombine olabiliyor ben enantetle kullandim.elimde kullanmadigim bvs marka acilmamis var yollayabilirim propionatta mevcut
- moonstorm
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Kuru kas eldesinde trenle kafa kafaya gidebilir bence ama yag yakma ozelligi yok.eklemleri oldukca guclendiriyor.propionat veya sustanonla iyi kombine olabiliyor ben enantetle kullandim.elimde kullanmadigim bvs marka acilmamis var yollayabilirim propionatta mevcut
eyvallah hocam bi maddiyatı toparlayayım irtibata geçecem bu hususta

en mantıklısı ben pct yi bitirdikten sonra
testo p.(8 hafta)+deca kısa ester(1-4 hafta)+winstrol(4-8 hafta) olarak ayarlayım bide clenbuterol ekleyeyim son 4 hafta winstrol le beraber,bişeye benzesin vucut böyle salça gibi durmasın

mg ları falan nasıl ayarlamam lazım bunda ?
günaşırı 100mg testo p. , winstrol de gün aşırı 100 mg. enjeksiyon yada 3 güne bir,clen zaten belli piramit sistem ayarlarım onu,ama deca kısa ester olanı napıcam kaç mg kullanmak lazım ondan?
-
- Yeni Üye
Haftada 3prop. Ile kullanmaniz ideal olur iyi karsirlar enjeksiyondada bir sikinti cikmZ hem
- moonstorm
- Yeni Üye
10 hafta Testo P. 300mg
1-5 hafta 400 mg Npp(kısa ester deca)
5-10 hafta 200 mg winstrol enjeksiyon
+ son 4 hafta clenbuterol piramid sistem.
400 mg Npp fazla mı olur bilemiyorum 300 yapıp 6 hafta da yapabilirim ama bir hafta winstrol le çakışıyor.
definasyon kürü olarak bunu yapmayı düşünüyorum ama testislerde bi küçülme söz konusu oldu bende,cuma günü son enjeksiyonumu yapacam, pct ye başlamadım hala tamoxifen le klomen toparlar mı ki yoksa pregnyl vurmam şart mı ? pregnyl biraz sıkıntıya girdi bulamadım ama diğer ürünler elimde pct için,pregnyl sipariş ettim biraz geç gelecek,ben pct ye başlasam tabletlerle pregnyl gelince vursam olur mu ?
yada direk definasyona girsem en son mu pregnyl i vursam ?
1-5 hafta 400 mg Npp(kısa ester deca)
5-10 hafta 200 mg winstrol enjeksiyon
+ son 4 hafta clenbuterol piramid sistem.
400 mg Npp fazla mı olur bilemiyorum 300 yapıp 6 hafta da yapabilirim ama bir hafta winstrol le çakışıyor.
definasyon kürü olarak bunu yapmayı düşünüyorum ama testislerde bi küçülme söz konusu oldu bende,cuma günü son enjeksiyonumu yapacam, pct ye başlamadım hala tamoxifen le klomen toparlar mı ki yoksa pregnyl vurmam şart mı ? pregnyl biraz sıkıntıya girdi bulamadım ama diğer ürünler elimde pct için,pregnyl sipariş ettim biraz geç gelecek,ben pct ye başlasam tabletlerle pregnyl gelince vursam olur mu ?
yada direk definasyona girsem en son mu pregnyl i vursam ?
-
- Yeni Üye
DefinSyonunuda yap.en son topluca pct ni yap bitir
- moonstorm
- Yeni Üye
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)
bir müddet aradan sonra definasyon kürü me başladım dediğim gibi , 300mg testo p. + 400 mg npp kullanıyorum şu anda haftalık. pazartesi çarşamba cuma enjeksiyon yapıyorum.enjeksiyon u bir sağ bacağa bir sağ kalçaya birde sol kalçaya yaptım şimdiye kadar,alayı felç oldu
bacak hala bihoş yazık kendinden geçti, kısa ester olduğu için mi yoksa vucudum şuan steroidlere alışık olmadığı için mi böyle ağrı yapıyor acaba ???
bide diyet meselesi, bu dukanmıdır ne nanedir onun diyetini bi deneyim dedim 6 gün falan karbonhidrat almadım geberiyodum,tabiki bozdum o diyeti öyle saçma diyet mi olur dedim kendi kendime
şimdi definasyon zamanı nasıl bir diyet yapmak lazım yani mesele 3 beyazdan uzak durmaksa duruyorum zaten ama eti falan yağlı yağlı gömüyorum,aldığım kıyma falan koyun kıyması oluyo genelde az yağlı oluyor haliyle,ben tavuk göğsüyle pek barışık olmadığımdan genelde kıyma gömüyorum ama oda yağlı napıcaz öyle devam etsem mi yoksa illa ette kupkuru yağsız mı olacak,zaten karbonhidrat almıyorum doğru düzgün,nerden enerji bulacak vucudum spor için ??
bu arada clenbuterol de kullanıyorum.

bide diyet meselesi, bu dukanmıdır ne nanedir onun diyetini bi deneyim dedim 6 gün falan karbonhidrat almadım geberiyodum,tabiki bozdum o diyeti öyle saçma diyet mi olur dedim kendi kendime

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)
Durabol güzeldir bende boks için BVS Labs Durabol kullanmıştım
Aktiflik süresi 5 gün olduğu için Propionat,Suspension ve Sustanon ile güzel kombine olmakta
Özellikle boks gibi sporlarla uğraşan kişiler Trenbolone'nun nefes kesmesinden şikayetçiyse buna yönelebilirler
Aktiflik süresi 5 gün olduğu için Propionat,Suspension ve Sustanon ile güzel kombine olmakta
Özellikle boks gibi sporlarla uğraşan kişiler Trenbolone'nun nefes kesmesinden şikayetçiyse buna yönelebilirler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir