İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol)
-
- Yeni Üye
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 Başlangıç resimler
kür ile hangi supplementleri destekledin arkadaşım. fotolar acılmadı
- moonstorm
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 Başlangıç resimler
suplementlerinde resmini koyayım,
http://i.hizliresim.com/nP7kEM.jpg
http://i.hizliresim.com/nP7kEM.jpg
En son moonstorm tarafından Cum May 02, 2014 6:05 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- moonstorm
- Yeni Üye
Re: İLK KÜR(testoE,Deca,Dnbol) 20.01.2014 RESIMLER EKLENDI!!
bide bu kürden istediğim gibi verim alamadım bazı aksaklıklardan dolayı, şimdi pct vs. derken bi bir iki ay birşey yapamayacam, ondan sonra definasyon a falan girmek istemiyorum işin aslı definasyonu hallederim,yaz geldi zaten koşar moşar bir iki yağ yakıcıyla hallederim gibi,ama kütle olarak istediğime erişemedim.bundan sonra 16 haftalık bir boldenon,testo e, kürü girsem nasıl olur.deca dan sonra boldenon dan etki görebilir miyim? tren. falan girmek istemiyorum onları sonraya bırakıyorum, boldenon da 12 haftadan uzun süre kullanımlarda devasa değişimler olabiliyore falan diyorlar
aslı varmı yokmu bilemiyorum ama hem hesaplı hemde deca kadar fazla su tutup gyno. riski olmayan daha temiz bir steroid olması açısından 16 hafta mantıklı gibi geliyor.ne diyorsunuz bu konuda ?? reseptörleri temizlemek falan deca dan arındırıp bolde den maksimum etki alabilmek için falan birşeyler yapmak lazım mı ? bolde nin iştah açtırıcı etkisi olması beni çok cezbetti,deca küründe yemek yemek için kendimi zorlamaktan bihoş oldum,resimdede görüleceği üzere zaten öyle bi hayvana falanda dönüşmüşlüğüm yok
cevaplarınızı bekliyorum saygılar..

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Boldenonu deca kadar su tutup deca kadar buyutecek umuduyla kullanirsan buyuk hayal kirikligina ugrsrsin kardes.
Birde 2 kosarim 2 yag yakiciyla define olurum demisin bizede soylesen nasl ypcgini bizde yapalim ...saka bir yana bundan sonraki kurunun verimli gecmesi icin guzep bi definasyon yapsan fena olmaz bence
Birde 2 kosarim 2 yag yakiciyla define olurum demisin bizede soylesen nasl ypcgini bizde yapalim ...saka bir yana bundan sonraki kurunun verimli gecmesi icin guzep bi definasyon yapsan fena olmaz bence
boldenon kullanmak istemenin amacı güzel aslında bence 12 ila 16 hafta girsen istediğin verimi alırsın
- moonstorm
- Yeni Üye
_BlackLight_ yazdı:Boldenonu deca kadar su tutup deca kadar buyutecek umuduyla kullanirsan buyuk hayal kirikligina ugrsrsin kardes.
_Blacklight_ hocam işin şakası bi tarafa tabiki bi definasyon kürünün verdiği kuruluğu sertliği yakalayamayacam ama işte yani yarışmayada gireceğim yok,six pack te görünmeyiversin

- moonstorm
- Yeni Üye
lazka yazdı:boldenon kullanmak istemenin amacı güzel aslında bence 12 ila 16 hafta girsen istediğin verimi alırsın
16 hafta var aklımda, ama sürekli 400 mg mı kullanmalı acaba piramit sistem mi kullanmam gerekiyor onu bilemiyorum.
bu deca reseptörlerden ne zaman çıkacak nasıl çıkacak ne kadar beklemek lazım bir sonraki kür için kafamda muallakta olan konular şu anda,ama şükür hiçbir yan etki görmedim bu kürden henüz,iran testo e. kullanıyodum sonra balkan pharma ya geçtim o ara biraz sivilce yaptı onun haricinde sıkıntı olmadı hiç.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Bukadar uzun haftalı kürler gerçekten işe yarıyor mu peki 16 hafta diyorsunuz vücuttaki reseptörler bu süre içinde kendini kapatmaz mı 6.haftadan sonra bile insanın gücü ve kilo artışı bile yavaşlıyor bukadar uzun süre yapmanın gerçekten + sı oluyormu çok merak ediyorum
- moonstorm
- Yeni Üye
Marslı yazdı:Bukadar uzun haftalı kürler gerçekten işe yarıyor mu peki 16 hafta diyorsunuz vücuttaki reseptörler bu süre içinde kendini kapatmaz mı 6.haftadan sonra bile insanın gücü ve kilo artışı bile yavaşlıyor bukadar uzun süre yapmanın gerçekten + sı oluyormu çok merak ediyorum
6. haftadan sonra yavaşladığını hangi teze dayanarak söylüyorsun ki ? ben 5. haftaya kadar zaten pek birşey hissetmedim işin aslı ondan sonra başladı kilo alımı güç artışı vs. uzun esterli steroidlerin kullanımında bunun böyle olduğunu forumdaki heryerde yazmış bilgili arkadaşlar.
boldenon kürlerinde genel tavsiye 12 16 hafta arası kürler.12 hafta boldenon kürü yapan arkadaşlar mevcut forumda paylaşımları bulunmakta.ilk 5 haftada güzel bir kilo alımı olduğunu sonrasında biraz yavaşladığını söylüyorlar ama benim kanıma göre,boldenonun vermiş olduğu açlık hissiyle yemeğe abanıp,5 haftanın sonrasındada vucudun o açlık hissine kendini alıştırıp artık çokta fazla tepki vermemesi,buna binaen daha az yemek yemekten kaynaklanan bir durum.nihayetinde sadece testo alıyor olsan bile vucuttaki anabolizmayı belirli bir seviyede artırıp katabolizmayı ufak bir dozda bloke ediyor. 16 hafta dediğin öyle uzun bir kür değil,forumdaki bilgili arkadaşlara soracak olursan 24 haftadan daha uzun kürler yapıldığını söyleyeceklerdir.insanlar bundan etki görüyor olmasalar o kadar parayı çöpe atmazlar eminimki

marslı boldenonun içeriği bilmediği farz alarak yazıyorum boldenon kana geç karışır zaten tavsiye edileni 12 dir çünkü uzun kullanımda etkisini gösterir damarlanmasıyla ünlüdür 16 hafta olması boldenonun daha iyi kana karışması demektir decayı 16 hafta kullanmak riskli olabilirdi ama boldenon en zararsız steroid olarak kullanılır vede olimpiaların 22 24 haftalık kürlere girdiğini bi yerden okumuştum bular boldenon kürüne girmiyolar herhalde reseptör kapanması olmaz bana göre çok arkadaşı var 12 hafta üstü giren öyle bişe olmadı
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir