8 haftalık kürüm tamalandı.
250 testo enanthe + 250 deca + 30 mg dababol,
kür boyunca günde 1 tablet zinko ve 1 tablet b12 kullandım.
3 günde bir tablet arimidex
son 3 hafta biraz sivilcelenme oldu sırtımda ve omuzlarımda onun içinde milk thistle aldım ama çok etkisini görmedim.
şimde pct için günlük 30mg nolvadex+ 100mg klomen kullanıyorum
3 hafta bu şekilde geçicek.
Sivilceler büyük oranada gitmeye başladı bile.
bu arada sıkı bir diete girdim sabahları 100 gr yulaf dışında hiç karbonitrat almıyorum.
günlük protein alımını kür boyunca olduğu gibi kilo başı 3-4 gr dan aşşağı düşürmüyorum.
son iğneyi yapalı libido düşüşü,jinekomasti vs başka hiçbir problem yaşamadım.
ilaçları bana gönderen lennox77 ye burdan teşekürlerimi sunmak isterim, steroidforumtr den ilk defa ilaç satan biri ile irtibata geçtim saolsun çok ilgilendi, ilaçlar zamanında geldi , kendisini tavsiye ederim
102 KİLO %24 YAĞ ORANI İLE BAŞLADIM
110 KİLO %26 YAĞ ORANI İLE BİTTİ
SONUÇLARDAN GÖRÜNTÜ ANLAMINDA ÇOK MEMNUNUN YİNE BU BAŞLIK ALTINDA DİET SONU RESİMLERİMİ BURAYA KOYARIM.
KÜR BİTTİ TEŞEKÜRLER LENNOX77...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: KÜR BİTTİ TEŞEKÜRLER LENNOX77...
Ben teşekkür ederim kardeşim bu ince davranışın için
Rakamlar ve görüntün zaten kürün başarılı olduğunu kanıtlıyor
Bundan sonraki spor yaşantında ekmeğini bol bol yiyebileceğin bir kas hafızası oluşturdun
Rakamlar ve görüntün zaten kürün başarılı olduğunu kanıtlıyor
Bundan sonraki spor yaşantında ekmeğini bol bol yiyebileceğin bir kas hafızası oluşturdun

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 1 misafir