ilk kürüm
- Hakan
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 5 kez
Re: ilk kürüm
deca ile ilgili makaleleri veya yorumları okuduysanız 10.haftadan sonra etkisinden çok yan etkisini görme şansınız yüksek. aynısı haftada 600 mg geçmek de dahil.gereksiz riske girme derim 2 hafta için.
yanlışım varsa hocalarım düzeltirse sevinirim.
yanlışım varsa hocalarım düzeltirse sevinirim.
175cm
85kg
85kg
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
12 haftada bırakmaya karar verdim 15 haftada 750 mg testo enetathe 8 haftadan itibaren başladım 400 deca vuruyorum 12 hafta
bu gün bvs testolarım bittiği için balkan pharmayla devam ediyorum testo enetathe kürüme diğer 8 hafta ağrı vardı testo vurunca ama balkan pharma vurdum hiç ağrı olmadı markalarda fark edermi testo enetathe ağrılı ve ağrısısz diye 4 saat oldu tık yokda ağrı olarak tşk ederim
öylebi kafama takıldı da malum deca vuruyoruz testo çalışmassa mafoluruz
bu gün bvs testolarım bittiği için balkan pharmayla devam ediyorum testo enetathe kürüme diğer 8 hafta ağrı vardı testo vurunca ama balkan pharma vurdum hiç ağrı olmadı markalarda fark edermi testo enetathe ağrılı ve ağrısısz diye 4 saat oldu tık yokda ağrı olarak tşk ederim
öylebi kafama takıldı da malum deca vuruyoruz testo çalışmassa mafoluruz
libido artışı oluyosa sahte değildir fotolarını merak ettim hocam senin fotoğrafını merak ettim wallaha
-
- Yeni Üye
dün vurdum hemen libidoya etkisi oluyormu libido kürüm itibariyle iyi gidiyor yüksek levelde
resimlerimi haftaya söz yülerim telefonum kırıldı alıcağım markaya karar veremedim dahaca
haftaya hallederim söz birde bende her enjekte sonrası ateşlenme baş ağrısı oluyor valla ilk gün kötü vuruyor ağrı
birde demire alerjim var acaba o yapabilirmi yüzük falan takınca o elim içeriden acayip kaşınmaya başlıyor hemen
resimlerimi haftaya söz yülerim telefonum kırıldı alıcağım markaya karar veremedim dahaca
haftaya hallederim söz birde bende her enjekte sonrası ateşlenme baş ağrısı oluyor valla ilk gün kötü vuruyor ağrı
birde demire alerjim var acaba o yapabilirmi yüzük falan takınca o elim içeriden acayip kaşınmaya başlıyor hemen
libido yüksekse hala, sorun yok alerjiyle alakalı değildir bağışıklık sisteminden kaynaklı olabilir kaçıncı haftadasın
-
- Yeni Üye
9 hftadayım dün enjekte oldum 9 yu yemeği düzeltince güzel bir gelişim başladı iki haftadır çevreden sürekli genişliyorsun diye övgüler alıyorum haliyle çalışmayada yansıyor idmanlarım pro motivesinde şu an
-
- Yeni Üye
selam
trenbolon enetathe 400 mg testo enetathe 750 mg kür planım yarın başlıcam nasipse kilo 90 boy 1.77 ve 3. kürüm
okuduğum makalede forumda mevcut nolvadex ve proviron önerilmiş
cabaser ve armidex kullanmasam sıkıntı olurmu sebebi sıkıntılı bir süreçten geçiyorum yardımlarınızı bekliyorum yokmu cabaser ve armidex
altarnatif ilaçlar tşk
trenbolon enetathe 400 mg testo enetathe 750 mg kür planım yarın başlıcam nasipse kilo 90 boy 1.77 ve 3. kürüm
cabaser ve armidex kullanmasam sıkıntı olurmu sebebi sıkıntılı bir süreçten geçiyorum yardımlarınızı bekliyorum yokmu cabaser ve armidex
altarnatif ilaçlar tşk
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:selam
altarnatif ilaçlar tşk
birde levotorin bulamadım piyasadan kaldirilmış yerine ne kullanabilirim troidlere zarar vermeden
750 mg testo enetat 400 mg trenbolon enetat aynı şırıngada vurmakta sakınca varmı
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Emin misiniz ? Daha geçen günlerde aldım Levotiron...
Eczaneler kafalarına göre piyasadan kalktı/yok demeye çok başladılar
Eczaneler kafalarına göre piyasadan kalktı/yok demeye çok başladılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir