sustanon primobolan 4. haftam ve prengly konusu

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez

sustanon primobolan 4. haftam ve prengly konusu

Mesaj gönderen ramos »

merhaba arkadaşlar, ben forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni üye oldum 4. haftasında olduğum kürüm hakkında sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var. yaşım 22 boyum 1.76 1 yıldır vg yapıyorum 4 hafta önce 69 kilo haftada 250 sustanon 200 primobolan kullanmaya başladım bunun yanında her sabah bir adet proviron, b1+b6+b12 ve zinco kullanıyorum şu anda haftada 1kg alarak devam ediyorum kürüme 8 yada 10 hafta yapmayı düşünüyorum size sormak istediğim 4. hafta bitmesine rağmen ben çok fazla bir etki hissetmiyorum herhangi bir yan etkiside olmadı ama kaldırdığım ağırlıklarda çok fazla bi artışta olmadı sadece daha rahat çıkarıyorum antrenmanları sizce bu normal mi? kg olarak 73 kiloya çıktım ama olumlu çokta bi etkisini hissetmiyorum. Birde prengly konusu var, şimdi bazı kişiler prengly şart diyor bazıları da bu kadar düşük dozajdaki bir kürde prengly gereksiz diyor sizin düşünceleriniz neler sizce yaptırmalı mıyım prengly? şimdiden teşekkürler arkadaşlar
En son ramos tarafından Cum Nis 11, 2014 6:16 am tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
ozcany

Re: sustanon primobolan 4. haftam ve prengly konusu

Mesaj gönderen ozcany »

Yasın genc ama yinede Haftada 250 sustanon dan ne kadar verim alırsın bilemiyorum.
Haftada iki enjeksiyon olacak sekilde 500 susta 300 primo degişiklik yapacaktır
Pregnly mevzuna gelince, ben 500 susta vuruyordum 6-7 haftada testislerde ufalma fark ettim, 2500 iu pregnly vurdum. Hemen topladı testisleri.
BU arada proviron kür boyunca devamlı aldım.
Başarılar
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramos »

o zaman bende testislerde ufalma fark edersem yaptıracağım prengly 250 susta 200 primo şeklinde devam edeceğim ilk kürüm olduğu için korkuyorum biraz sustanon dan cevap için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
ramos
Yeni Üye

Mesaj gönderen ramos »

4. haftam bitti ama antrenman performansımda aman aman bir değişiklik yok şimdiye kadar etkisini görmem gerekir miydi bu arada libido da çok artış var ama bu ürünlerin sahte olma imkanı var mı hepsini eczaneden aldım
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sizin bu kürden tam olarak beklentiniz nedir 4 haftada?
4 haftada yoktan birşey var edemez hiçbir kür
Eczaneden alınan ürün sahte olamaz zaten
Bence beklentilerinizi ve beslenmenizi gözden geçirin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir