ilk kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: ilk kürüm
kontrol ettim ilaçlara onay veriyor bvs sitesi
benim hatam karbonhidratı aşırı almadan proteini kullanamayan bir vucuda sahip olduğumu bildiğim halde ömrümde ilk kez yağ tuz şekeri kesin vucut kaldıramadı bence çünkü 400 gr proteinde almsam aşırı karbo almayınca bende hiçbir dönem hacim olmadı karboyu seven bir metebolizmam var
benim hatam karbonhidratı aşırı almadan proteini kullanamayan bir vucuda sahip olduğumu bildiğim halde ömrümde ilk kez yağ tuz şekeri kesin vucut kaldıramadı bence çünkü 400 gr proteinde almsam aşırı karbo almayınca bende hiçbir dönem hacim olmadı karboyu seven bir metebolizmam var
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
evet hocam dediğiniz gibi bende tecrübeyle öğrenmiş oldum
deyim yerindeyse kaş yapayım derken göz çıkardık
şimdi 15 haftaya uzatıcam kürümü 750 mg testo enetathe 15 hafta 8.haftadan itibaren yani 8 adet iğnemi 750 mg vurucam
400 deca 12 hafta alıcam kafama takılan acaba deca 12 haftada da gelişim sağlayan bir ilaçmı birde sıkıntı olurmu 12 hafta deca da
unuttuğum bir soru da siz cevaplamıştınız 5 ml geçmessen sıkıntı olmaz diye hocam şimdi nasıl enjekte ediyim hocam
400 deca 750 testo entathe yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim
deyim yerindeyse kaş yapayım derken göz çıkardık

şimdi 15 haftaya uzatıcam kürümü 750 mg testo enetathe 15 hafta 8.haftadan itibaren yani 8 adet iğnemi 750 mg vurucam
400 deca 12 hafta alıcam kafama takılan acaba deca 12 haftada da gelişim sağlayan bir ilaçmı birde sıkıntı olurmu 12 hafta deca da
unuttuğum bir soru da siz cevaplamıştınız 5 ml geçmessen sıkıntı olmaz diye hocam şimdi nasıl enjekte ediyim hocam
400 deca 750 testo entathe yardımcı olursanız sevinirim tşk ederim
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:hocam çok soru sordum peki deca 12 haftada etkisini çoğaltırmı ben öyle denemeye karar verdimde 12 hafta alıcam sizin tecrübelerinizden faydalanmak lazım saygılar
decaylatestoyu ayrı vurdum testo ent olan kalça haliyle ağrı yapıyor deca vurulan kalçada ağrı yok deca genelde ağrısızmı oluyor
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Testo yağlı eriyik bakımından daha çok can yakar diğer steroidlere göre
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir