ilk kürüm

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: ilk kürüm

Mesaj gönderen Hakan »

birşey olmaz dectos olur sadece :)
birde şişeye çekeceğin ml kadar hava bas o zaman enjektördeki ilaç şişeye geri gitmez.
175cm
85kg
hayalet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen hayalet »

resmi haftaya yollarım 4 haftadayım şimdi pek bir fark görünmez dışarıdan yani yoksa fiziken ve tempo olarak iyi yoldayım
zaten türkiyedeki bir hatada ölçü olarak değerlendiriliyor gelişim aslında gelişim aynaya baktığınızda vucudunuz çok güzel düzgün görünüyorsa gelişme var demektir

hakan kardeş cevabına teşekkür ederim öyle deniyim bu hafta 1 ml basıyordum havayı 2 ye çıkarıyım decada testoda zor geliyor şırıngaya yağdan sanırım konuya hakim değilim
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

selamlar arkadaşlar
kafama takılan bir mevzu varda sizlere danışayım dedim
deca 400 mg testo enetathe 500 mg 4 haftada danabol aldım kürün yedinci haftasındayım beslenmem aşırı katı kurallı ve kaliteli tuz şeker yok zeytin yağı hakiki aldım kullanıyorum protein olarak sıkıntım yok whey ve kaliteli akla gelen tüm etleri yiyorum bu kürümde
şimdi sorum şu küründe herkes 10 15 kg almış ben 7 iğnemi vurdum cumartesi küre başladığımda 91 kg idim şimdi 92 93 oluyor
kaslarım belirginleşti vucudum şekkilliydi dahada güzelleşti ölçümde arttı ama kilom neden artmadı acaba tuzu yağı şekeri bırakınca yağmı yakıyor vucudum hem yağ yakıp hemde kas yapımı olmaz diye biliyorum ama kafam karıştı beslenmemlemi bu seviyeye geldim ilaçlarlamı valla anlam veremedim beslenmem ilk kez bukadar kaliteli bvs marka ürünlerim saygılarımla
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

kafama takılan bir mevzu varda sizlere danışayım dedim
deca 400 mg testo enetathe 500 mg 4 haftada danabol aldım kürün yedinci haftasındayım beslenmem aşırı katı kurallı ve kaliteli tuz şeker yok zeytin yağı hakiki aldım kullanıyorum protein olarak sıkıntım yok whey ve kaliteli akla gelen tüm etleri yiyorum bu kürümde
şimdi sorum şu küründe herkes 10 15 kg almış ben 7 iğnemi vurdum cumartesi küre başladığımda 91 kg idim şimdi 92 93 oluyor
kaslarım belirginleşti vucudum şekkilliydi dahada güzelleşti ölçümde arttı ama kilom neden artmadı acaba tuzu yağı şekeri bırakınca yağmı yakıyor vucudum hem yağ yakıp hemde kas yapımı olmaz diye biliyorum ama kafam karıştı beslenmemlemi bu seviyeye geldim ilaçlarlamı valla anlam veremedim beslenmem ilk kez bukadar kaliteli bvs marka ürünlerim saygılarımla

birde araştırdım metabolizmam hızlı hızlı olanlarda sustanon entkili olur felan denilmiş siz ne dersiniz sustanon alıyımmı eczaneden
4 hafta daha testo alıcaktım 4 haftalık sustanon işime yararmı bir el atarsanız konuya sevinirim teşekürler
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 121 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Hem metobolizmam hızlı hemde tuzu şekeri kestim diyorsun bugün en katı definasyon kürlerinde bile sporcular tuzu günde 5 gram kullanıyor ( yarışmacıların katı yarışma diyetleri dahil ) şekeri geçtim tuz' u kesmek = katabolik etki ayrıca bulk kürüne giriyorsun bulk küründe o 10-15 kg alanların hepsi kas kilosumu oluyor sanıyorsun ayrıca bu işin birde genetik kısmı var ahmet bir kür ile 5 kg alırken mehmet aynı kür ile 10 kg alır.Ama ben senin genetiğinde sorun olduğunu düşünmüyorum hacim kürü yapıyorsan kilo başı günlük 4 gram karbonhidrat 3 gram protein 5-10 gramda tuz alman gerekirki kürün tam etkisini hissedebilirsin ayrıca bulk küründe çok fazla yağlanmaktan korkmuyorum diyorsan şekerli gıdalarda tüketebilirsin.Kilona görede testosteronu 750 mg yapabilirsin maksimum yani 750 mg testosterone 400 deca ile devam edebilirsin bunları uygula 2-3 hafta içerisinde değişimi hissedersin çünkü herşey ilaçla bitmiyor orjinal ilaç bile kullansan genetik beslenme uykuya kadar birçok faktör gelişimi etkiliyor eczane anapolonuyla primobolan ve sustanonunu kullanıpta 1 gram bile alamayan adamlar gösteririm sana hemde inanamayacağın kadar fazla.Başarılar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

ne olursa olsun ikinci kürde 500 testo 400 deca 40 dinabol yeterli olmalıydı bende ilaç çalışmadı beslenmemde aşırı kaliteli 200 gram protein aldım en az her gün idmanım zaten netten özel hocalardan bilinçsiz bir küre girmedim ama yapacak birşey yok iş işten geçti
kimseyi kötülemek değil maksadım neyse cevabın için teşekkürler
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

sorun anlaşıldı aşırı hassas beslenmeden dolayı tuz ve şeker ve yağda az olunca karboda yetersiz kalmış define kürü olmuş özür dilerim
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

hocam 200gr proteini nasıl almayı başarıyorsunuz 30gr protein tozu desek misalen 2 kere içsen 60gr 140gr ? :) full etmi ne yaptıgınızı yazarmısınız birde hammerstorm hocamın dediklerine katılıyorum sabahları lifalif öglen gece falanda lor peyniri öneririm geçişlerde 1 elma ..
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

lifa lif sabah tüketiyorum düzenli güzel bir besin gece lor olayını anlamadım gece yemek yemem 10 dan sonra yemek yemem vucudun dinlenmesi için işte beslenme planım
sabah yulaf 3 yumurta 60 gr az yağlı peynir sebze

10 gibi kaşar peyniri simit 140 gr kaşar
elma
12 :30 13:00 gibi
karbonhidratlı bir yemek ve 1.5 porsiyon tavuk şiş veya hindi veya 2 kutu ton konserve

16:00 meyva 15 dakka sonra karbonhidratlı bir yemek ve yarım saat sonra kırmızı et köfte veya ev yapımı köfte yaklaşık 10 adet kadar yada 250 gr kadar
2 saat sonra idman
idman bitişi 50 gram protein 50 gram saf hali toz hali değil 1 saat sonra 2 adet büyük patates yada makarna plav
idmandan 1.5 saat sonra 50 gram toz hesabı değil protein hesabı whey yine
toz beni doyurmuyor 1 saat sonra yine yemek yiyorum saat 9 bilemedin 9:30 gibi son öğünümü yerim
bu şekilde beslenmem aradaki çerez vs aparatları yazmadım
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

deca ile ilgili söylenenlere katılıyorum..benim kürüm definasyon ama saçma bi hoca nedeniyle başta 2 tane deca vurmuştum ilk hafta kendime 1 haftada 3 kilo almıştım bi anda noluyoruz dedim deca ciddi kilo ve su tutan bir stereoid. çalışıp çalışmama konusuna gelince ilaçlarınızın orjinalliğini hiç sorguladınızmı? özellikle flakonlarda sahte stereoid olma ihtimali daha fazla ampul ilaçlarlar her zaman daha güvenilir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir