definasyon kürü - Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: definasyon kürü - Resimli

Mesaj gönderen lazka »

clenbuterol el titremesini yaşamaya başladın mı
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

yok kardeşim çok şükür..bünye olarak zaten kuvvetliyimdir sıfır yan etki çok şükür...zaten alımıyla ilgili şimdi ufak tefek değişikliler yaptım kürde bazı şeylerin alım ve dozu değişti şu an her şey yolunda resim olarak daha resimler var ama ben biraz daha aşamadan sonra koymak istiyorum böylece kürde yaptığım değişikliğin ne kadar fayda ettiğini burda arkadaşlarlada paylaşıp yarın öbürgün definasyon kürlerinde uygulanabilir hale gelsin istiyorum...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
Kürünüzde başarılar
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
madmax29

lennox hocam iyi dileklerin için teşekkür ederim..kürün 3.haftasına girmiş durumdayım ölçümlerde 200gr gibi bir kas artışı çıktı 1aylık sürede bu beni oldukça sevindirdi. bunun dışında malesef yağ oranımdaki düşüş ivmesi istediğim kadar hızlı değil yağ oranım hala %19 seviseyinde bu nedenle kas formasyonumu daha tam sergileme şansım olmuyor bu yağların hemen hemen büyük bölümü alt göbek kısmı simidinde bu nedenle kardiyo antremanlarını ayrı güne alıp haftada 5 gün çalışma moduna geçiyorum yani 3 gün ağırlık 2 gün kardiyo günleri dediğim gibi kürümde bazı ayarlamalara gittim sonuçlar tam istediğim gibi olunca kürün son ve düzeltilmiş halini sizinle paylaşırım. şimdilik son antremandan 2 resimle hoşçakal diyeyim :)
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kilo dusmek istiyorsan kardiyoya aban kardes
madmax29

blacklight kardeşim aslında amacım kilo düşmek değil tam olarak zaten ,yağ yakımı , şu an clen-anavar-masteron-testo prop. kombine ediyorun son 5 hafta winstrol tablet ile su atmak içinde kastırıcam...bugun eve annemlerden arakladığım eliptik bisikleti getirdim :) böylece artık haftanın 5 günü full çalışma imkanım oldu bu ay sonunda çok daha define edilmiş bir vucudla resimleri koyabilirim...aslında bakarsanız şubat 25 ocakta %21 yağ oranıyla 3 sene ara verdiğim vg ye tekrar dönüp bu kadar kısa sürede bunu becerebilirsem sanırım forum tarihinde hatırlanır bir isim olabilirim :) hedef konusunda hala umutluyum motivasyon kaybım yok aksine masteron-testo kombinasyonunda iyi sonuçlar almaya başladığımı düşünüyorum..bu definasyon değilde hacim kürü olsaydı çok fazla kütle alabilirdim bunun görmüş oldum bir nevi...aşamaları beraber görücez inşallah.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Glisemik indeksi düşük besinlere ve kaliteli yağ alabileceğiniz besinlere yönelirseniz dietinizde farkını göreceksinizdir
Kardio olarakta nabzı sürekli pompalayan,patlayıcı kardio programları benim tercihimdir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
madmax29

lennox hocam zaten şu an dediğiniz gibi fındık , balık yağı , zeytinyağ dan başka türev yağ tüketmiyorum onun dışında diyetim güzel gidiyor gözle görülür bir yağda ve göbek çevresinde azalma var üst karın kası gurubu artık görüşmeye başladı. benim sizlere bir sorum olacak ben haftada 3 gün masteron ve testo prop. aynı şırıngaya çekerek vuruyorum bu zararlımı veya ilaçların etkisini azaltırmı. birde elimde hocadan kaynaklı kalan 8 ampul deca var 8x200mg diyorumki hazır yağ oranım düşerken ve zaten stereoid alıyoken kürümün son bir ayına haftada 400mg olarak eklesemmi yabancı forumlarda masteronun koruyucu etkisi ve su tutmadığından ayrıca stombafort kullanıcağımdan yine son 1 ay etkisi güzel olur fazla su tutmam diye düşündüm. son olarakda eğer küre katmak caizze :) uygulamayı nasıl yapayım 3. tek bir enjeksiyondamı yoksa decaları salı - perşembe ayrımı yapayım.
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

4 hafta deca hem işini görmez hemde kürü baltalar.anabolizan ekleyeceksen tren acetat yada durabol ekle
175cm
85kg
madmax29

Re: definasyon kürü - Resimli - Güncel

evet kürümde son haftaya girmek üzereyim her ne kadar karşı çıkanlar olasa decaya devam ettim aslında kür içinde 7 hafta decada girmiş oldu başında ve sonunda garip birşey oldu ama bir yandan da getirisi baya güzel oldu...en azından decanın bende daha üzün bir bulk küründe ne etki edeceğini gördüm kürümde son haftaya giriyorum..yağ yakımına devam ediyorum clen hergün 6 taneye cıkardık...wintstrol tablet günde 3 tane alıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama katı bir diyetim yok..sanırım 20 hazirana kadar iyice yağ oranı düşer o zaman tamamen istediğim forma girerim bu haftadan birkaç foto atıp hepinize sevgiler saygılar dilerim..
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:57 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir