enjeksiyon yardim

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
alper2534
Yeni Üye

enjeksiyon yardim

Mesaj gönderen alper2534 »

Deca ve enetat kuru yapiyorum. Enjeksiyonu bacaktan vuruyorken 20lik siyah uclu igne kullaniyorum..45derecelik aciyla baldirin ustune uyguluyorum. Yani herseyi kitabina gore yapiyorum fakat enjeksiyondan bir gun sonra bacagim cok agriyor gezerken hareket ederken. . Forumdaki ustalarim acaba nerede yanlis yapiyorum onerileriniz nedir . Nasil bi yol takip etmeliyim .
bitirim1453
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: enjeksiyon yardim

Mesaj gönderen bitirim1453 »

yani ağrı olcak tabi bende kalçadan oluyorum hele decanın olduğu yere el değmiyo 3 4 gün yani sıkıntı yok acıyı mecbur çekcen :) ağrı için voltaren sürebilirsin ben öle yapıyom
alper2534
Yeni Üye

Sagol bitirim1453. Peki decayla enetati ayni enjektore cekip vursam sikinti olurmu .
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

bacaktan çok riskli kalçadan yapsana kaba etten ve evet decayla enante aynı enjektöre çekilir öyle vurulur zaten sen nasıl yapıyodun
bitirim1453
Yeni Üye

aynı enjektörde olunca ağrı 2 kat oluyo ama bence decayı bi kalça testoyuda bi kalçadan vur
alper2534
Yeni Üye

Bacagin birini decaya birini enetata ayiriyorum . Sunnetlik cocuklar gibi ge :D ziyorum .
alper2534
Yeni Üye

Bu kez kalcadan deniyecegim. Yorumlar icin tesekkurler.
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

deca anabolik değeri yüksek anabolizan o yüzden yakabilir ayrı ayrı vuruncada 2 ayrı ağrı olucak ennatede ağrıtır deca kadar olmasada nese kalçadan vurman konusunda anlaştıysak iyi :D
bitirim1453
Yeni Üye

evt kardeşim ama aynı yerden vuruncada topal gibi oluyosun :D en azından 2 ayrı yer dengeliyo :D
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

birincisi vuruş açınız yanlış kas içine yapılan enjeksiyonlar direk dik 90 derece açıyla tek seferde saplanmalı 45 acıyla yapmanız yanlış. 2.si ilk girişteki ağrıyı hissetmememk için avucunuzla etinizi igneyi sokarkan sıkabilir igne belli oranda girdikten sonra gevşetip devam edebilirsiniz bu baya bir sinek ısırıgı hissini alıyor bunun dşında başla posta da yazdım igneyi mümkün olduğu kadar dibe saplayın en fazla yarım cm 3-4 milim igne görünmeli dik olmalı kıpırdadılmadan yavaş yavaş yedirerek ilaç verilmeli tek hamlede oynatmadan geri çıkarılmalı. bunlara uyarsanız yanma vs..yaşamazsınız igneyi üstte bıraktığınız sürece acı ve yanma olacaktır.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir