halsizlik ve moral bozukluğu

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
bitirim1453
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

halsizlik ve moral bozukluğu

Mesaj gönderen bitirim1453 »

merhaba arkadaşlar öncelikle
ilk kürüme 3 mart itibariyle başladım bugün 3üncü haftanın bitişi 20 gün oldu kürüm 500 testo 400 deca 50 danabol 50 proviron şeklinde
sıkıntım ise başladığımdan beri herhangi bir güç artışı olmadı aksine moral bozukluğu halsizlik artı mesela 80 kg 90 kg bench basabiliyodum
şimdi ise 80e giremiyorum ve etki olarakta yan etkisini görmedim 80 kilo olarak başladım şimdi 89 kiloyum ama karın kaslarım yerine göbek
çıktı göğüslerim hafif sarkıntılık yani üçgen vücudum yerini daire şekline almaya başladı beslenmemde yağsız tuzsuz ama nedense hiç olumlu sonuç alamıyorum aksine kür kötü geçiyo sizce ne yapmalıyım ?
ozcany

Re: halsizlik ve moral bozukluğu

Mesaj gönderen ozcany »

ilaçların markası nedir?
bitirim1453
Yeni Üye

bvs
ozcany

Mesaj gönderen ozcany »

anladım. Benim kürde hissetigim danabolle birlikte güçte patlama oluyor. Ben günde 3 tablet danabol aldım. fakat ilacı kesince o güc patlaması bitiyor. Biraz sabır et bakalım ne olacak. Bende o marka ilacları almıstım. Güvenemeyip iade ettim ilacın calisip calismadıgını bilmiyorum. Sırf marka yüzünden SUSTA+Primo kürü yaptım eczane malı diye. Halsizlik konusuna gelince bende de oluyor bir gün terminatör gibi hissederken bir gün bitik oluyorum. Belkide ağır idman yapmaktandır.
bitirim1453
Yeni Üye

anladım bende daha güçte patlama bile olmadı biraz daha beklicem bakalım ne olcak
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

hocam bende 80-90 yardımda 95-100kg bench basıyorum bazen bu basma düşebiliyor 75lere 80lerde zorlanıyorum bazen olabiliyor bazı antrenmanda deli gibi basarken bazen tıkandıgımı hissediyorum biliyorum igrenç bi duyduda yapacak birşey yok sabretmek lazım :)
bitirim1453
Yeni Üye

doğrudur hocam ne bilim boyuna düşüyo artıramıyorum bu ara beklicez 5. haftaya giriyorum bakalım ölçülerdede oynama olmadı beklemeye devam yapcak bişey yok
hayalet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen hayalet »

aynı markayla bende deca testo enetathe dinabol küründeyim iştahsızlık sarhoş gibi bir hal ve vurdumduymazlık var bendede
gücüm iyi dinabolden sanırım 6 enjektemi vurdum bu hafta gözle görülür gelişmenin başlamasını bekliyorum
damarlanma ve kasta sert görünüm oluyor salışma öncesi ve sonrası kas ben burdayım diyor sanırım ilaçlardan
kasmadan sabır içinde kürü devam ettirmek lazım başarılar küründe
bitirim1453
Yeni Üye

anladım dostum bende 5. enjektemi oldum 4 ile 5 hafta gözle görülür değişiklik olur demişti hoca ama inş olcak artık
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

bence ilaçlar sahte bitirm dianaboller balkan pharmaysa kabartmalımı yazıları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir