[Testo-E / Boldenone / Danabol] Günlüğü
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
- steroidology
- Yeni Üye
Re: [Testo-E / Boldenone / Danabol] Günlüğü
Omuz ağrım azaldı,bu sefer multipress'te omuz basarken trapezlerim beni öldürmeye başladı.Sonumuz hayrola;
4 Kilo artış var 30 günü doldurdum.Danabol bitti.Güçte vs bi eksilme yok tam gaz gidiyoruz.
Yağ oranım gözle görülür bi şekilde azalırken kasım artıyor yada kas çok arttığı için yağ değişmiyor kısmet artık aynada güzelleşiyoruz.
Herşey yolunda sorular varsa seve seve cevaplarım özellikle yeni küre girecek arkadaşlar için.
4 Kilo artış var 30 günü doldurdum.Danabol bitti.Güçte vs bi eksilme yok tam gaz gidiyoruz.
Yağ oranım gözle görülür bi şekilde azalırken kasım artıyor yada kas çok arttığı için yağ değişmiyor kısmet artık aynada güzelleşiyoruz.
Herşey yolunda sorular varsa seve seve cevaplarım özellikle yeni küre girecek arkadaşlar için.
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Resim takintin var sanirim kardes.kur bitmeden resim atmanin ne mantigi var
-
- Yeni Üye
valla cidden oldu ne bilim bende sorun merak ediyorum herkeste ufaktan ilerleme oluyo bende gerileme
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Aynaya daha az bakarsan gelisimini daha iyi gorebilirsin
-
- Yeni Üye
- steroidology
- Yeni Üye
Ben ölçüleri hiç umursamıyorum, şimdi profesyonel amaçlarım yok, tek niyetim güzel vücuda sahip olmak onu da ayna söyler mezro değil.Ha bu arada kolları 36.5 cm adam gördüm gördüm demeyelim ben ölçtüm kollar kupkuru çok kaliteliydi ölçmeden sorsalar 38-39 derdim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ölçülere takılmayın
Zamanında ölçüye takılıp 20 haftalık bir bulk kürü yapmıştım 48 cm kolum olmuştu ( o zamanlar boks yapmıyordum)
Sonra dan anladım ki aynada iyiysen gerisi teferruat
Zamanında ölçüye takılıp 20 haftalık bir bulk kürü yapmıştım 48 cm kolum olmuştu ( o zamanlar boks yapmıyordum)
Sonra dan anladım ki aynada iyiysen gerisi teferruat

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir