Definasyon Yardım
Definasyon Yardım
Merhaba forumdaşlar malum kış (bulk) döneminden çıkıyoruz .Ben steroid kullanmadan bulk dönemi geçirdim.78 kg dan 86 kg oldum ve boyum 1.74 cm.Şimdi sizlerden definasyon için yardım istiyorum steroid desteği ile kas kaybetmeden kurumaya geçmek istiyorum.Bu konuda tavsiyeleriniz paylaşırsanız memnun olurum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Definasyon Yardım
Forumu incelerseniz son gunlerde acilan bolca definasyon baslifgini ve yorumlari gorebilirsiniz
Zaten forumda arastirma yapmadan konu acma geregi duyan ergen genclerden degilim.Sadece ogrenmek istedigim bulk kuru yapmadan ilk kurumde definasyona gitmem nasil bir etki olusturur sorusuna cevapti....
arkadaşlar yardımcı olucak hiç kimse yok mu?İlk defa küre giricem ve ilk kürde definasyon nasıl olur onu öğrenmek istiyorum...
afili35 yazdı:arkadaşlar yardımcı olucak hiç kimse yok mu?İlk defa küre giricem ve ilk kürde definasyon nasıl olur onu öğrenmek istiyorum...
Kardeşim definasyonda fix 3 madde vardır. testo , masteron ve winstrol. Bunların yanına hem kütle koruyacak hemde yag yakımınak katkı saglayacak trenbolon konulur ama ılk kurun oldugu ıcın sakıncalı olur. sadece bu üçüyle bile güzel bi definasyon yakalayabilirsin.
afili35 yazdı:hmm anladım peki teto enanthe mi yoksa propionat mı?
tabiki propionat. trenbolon yerine su tutmayan bi anabolızan koyabılırsen buna da en uygun aday boldenon olabilir
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Form durumunuzu bilmeden yorum yapmak çok doğru değil
Ama hem ilk deneyimin rahat ve tatmin edici olması açısından
Hem de kullanım kolaylığı açısından ilk kürlerde genelde bulking'den yanayım
Ama hem ilk deneyimin rahat ve tatmin edici olması açısından
Hem de kullanım kolaylığı açısından ilk kürlerde genelde bulking'den yanayım
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider] ve 1 misafir