definasyon kürü - Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: definasyon kürümde ustaların görüşüne ihtiyacım var

Mesaj gönderen barda »

hocam kürünüzde başarılar before after fotograflarınızıda bekliyoruz hayırlısıyla...
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

hocam teşekkür ederim before after fotolarını zaten cekmeye başladım..aslında deca nedeniyle kilo olmaya başladım ama kas ve güç olarak şu an iyi gidiyo gibi fakat..benim hedefim define etmekken vucudu sanki biraz formülü bozuk bulk kürüne gidiyorum bu nedenle 2 doz deca yapmışken onun yerine doğrusu olan masteronla yer değişimi yaptım bundan sonra kür testo-masteron-strombafor-clen şeklinde devam edecek kalan decaları da artık son baharda bir bulk kürüne saklarım diye düşündüm...
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Definasyon kurunde decanin ne isi var allah askina
madmax29

Değerli blacklight arkadaşım sayesinde baştan bir hatadan dönmüş bulundum ve decanın bu kürde olmaması gerektiğini ısrarla bana söyleye söyleye kürümün düzelmesini sağladı bu kür şu an aşağıdaki gibidir ve yağ yakım oranı hafta hafta belgeleniyor şu an herşey yolunda sonuçlarıda paylaşıcam sizinle şu an kürün 2.haftasına girildi ancak 1.haftada malesef masteron yerine 2 doz deca yapıldı ancak 3.doz itibariyle masterona döndüm. Elimde kalan bir kutu decayıda nasipse ekim başı yapacağım testo-deca-dianabol bulk kürüne saklıycam sanırım o dönem çok verimli geççek. son bir soru olarak pct kısmındaki kullanılacaklar siz bu kür için fazla mı ?

75 gün - 2.5 Aylık Kür (Başlangıç 21.03.2014 - Bitiş 21.06.2014)

1 . Hafta (2x1 strombafort Hergün)
pzt : 1x100mg testo prop. - 1x200mg masteron
çrş : 1x100mg testo prop.
cuma: 1x100mg testo prop. - 1x200mg masteron

2 . Hafta (3x1 strombafort - 3x1 clenbuterol Hergün)

3 . Hafta (3x1 strombafort - 4x1 clenbuterol Hergün)

4 . Hafta (3x1 strombafort - 5x1 clenbuterol Hergün)

5 . Hafta (3x1 strombafort - 4x1 clenbuterol Hergün)

6 . Hafta (3x1 strombafort - clenbuterol off)
4x1 clenbuterol)

7 . Hafta (3x1 strombafort - 3x1 clenbuterol Hergün)

8 . Hafta (3x1 strombafort - 3x1 clenbuterol Hergün)

9 . Hafta (3x1 strombafort - 4x1 clenbuterol Hergün)

10 . Hafta (3x1 strombafort - 5x1 clenbuterol Hergün)

PCT : Kürden 1 hafta sonra 1500iu pregnyl - Kürden hemen sonra 2x15 gün Nolvodeks - Kürden 15 gün sonra 1500iu pregnyl
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Cok daha mantikli bir kur olmus.ama pct de 2adet pregnlye gerek olmayabilir
madmax29

abi zamanı geldiğinde o kısımda görüşünü alcam zaten..bu arada geçen hafta itibariyle eczanedelerde nolvodeks sıkıntısı olduğunu söyleyebilirim şu an piyasa 300e yakın ilacın tedariğinde sıkıntı yaşandığını söyledi eczacı tamoxifen hammadesi olan 2 ilaçta piyasada yokmuş pct için kullanmayı düşünenlerin şimdiden alıp bi kenara koymasını tavsiy ederim. son olarak kürden 10 gün önce ve kürün 1.hatasındaki 2 fotoyu sizinle paylaşmak isterim.
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:56 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye

Mesaj gönderen barda »

güzel hocam dahada iyi olacaktır inş şimdi yazılanları okuyupta ciddi manada gögüs ucuna bir çözüm bulacak hocalar benim sorumuda yanıtlarlar umarım sizdeki gibi bendede koltuk altında kalan sıkınca ele 2-3 hatta 4-5bile olabilir gelen bir yag birikintisi var hafif jinekomastiyle beraber gögüs dokumda koltuk altında yag var ne yapmak lazım tam jinekomasti degilçünkü içerde kas var bişe gelmiyor bastırınca meme ucuna ayrıyetten bunun devlet hastahanelerinde dahi ameliyatı oldugunu duydum günde onlarca ınsan ameliyat oluyormuş vs vs ama ameliyatsız koltuk altından gögs ucuna uzanan yag birikintisi nasıl hallolur diye bir soru soracagım çünkü yıllardır bende busorun var 16yasından bu yana 5yıldır geçmedi çok berbat durmuyor ama aynadan uzaklaşıncagögüsler igrenç bir görünüm alıyor can sıkıcı bir durum o kadarda bench basarız ama düzelmiyor işte hocam düz sehpada yana açış yap dedi ama ne denli yararlı olur bilmiyorum
madmax29

kardeşim aslında bende uzman değilim ama sana şunu söyliyim hatırlarsan bundan 1 sene evveldi evelki yaz murat bozun paparrazıiler yatta pozlarını cekmişti sanırım o zaman muthiş bir dalga konusu olmuştu bu gögüs sarkması sonrasında o sene kendine bir pt tutup muhtemelen adam baya bir forma girmişti..bence bu tarz sıkıntılar carrahi müdahele olmadan düzenli egzersiz ve iyi bir diyetle çok farklı bir yere gelebilir. Başlamak bitirmenin yarısıdır bir an evvel spora ve düzenli egzersizlere başlarsan bu sorununu yenebileceğini düşünüyorum

murat boz : http://galeri.uludagsozluk.com/r/murat- ... ri-440585/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/440585/+
http://galeri.uludagsozluk.com/r/440586/+
http://galeri.uludagsozluk.com/r/440587/+
http://galeri.uludagsozluk.com/r/440588/+
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye

Mesaj gönderen barda »

hocam adam professöre dahi ameliyat olmuş olabilir yoksa bu öyle kolay geçen birşey oldugunu sanmıyorum ki geçmiyor 5 yıldır ugraşıyorum her idmanımda bench pres vardır flyda vardır ama geçmiyor murat bozunda sporla geçirdigini sanmıyorum muhtemelen ameliyat olmuştur yoksa bu kadar düzeltme imkanı oldugunu düşünmüyorum defisinyon derken hiç definisyon düşünmedim hala daha düşünmüyorum belki seneye kışa girerken çünkü o irade yok bende agzımı tutamam colada içerim çikolatamıda yerim pudingimide sütlacımıda öyle biriyim ben ha diceksin çok yaglısındır dogru 87kg ım 178 boyum var tahminen %20 yagım var ama buna binayen 40cm kol ölçüm var ve ara verip döneli 6ay oldu 36.5dan 40cm soguk kol ölçüm var şu anda boş biri degilim hocam inş nasip olrsa bigün foto atarım beraber üzerinden ilerleriz ama sınırımı ögrenmek amaçlı ilk olarak bi bulk kürü planlıyorum bunuda belirtmek isterim saygılar :mrgreen:
madmax29

kürün 2.haftası
En son madmax29 tarafından Prş Oca 15, 2015 7:56 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir