Yardıma ihtiyacım var
Yardıma ihtiyacım var
Masteron testosteron enant. bide boldenon küründeyim hocam 1 2 defa trenbolon da vurduğunu söyledi şuan 5. haftadayım 6. haftada sonlanıcak kürüm ama ilk başlarda libido çok yüksekti şuan ereksiyon problemi filan yaşıyorum testislerde ve peniste yumuşaklık var göğüslerde filan bi acıma ve hassasiyet oluşunca hocam günde 1 adet 10mg nolvadex almamı söyledi kürden sonrada pregnyl vurulcakmşm ama bu libido düşüşü çok canımı sıkıyor hocam olmaması gerektiğini söyledi psikolojiktir diyo fakat bana psikolojik gibi gelmiyo ne yapmalıyım ? yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.
yaşım 20 boy 184 kilo 84 kürden önce 78 kilodaydım.
yaşım 20 boy 184 kilo 84 kürden önce 78 kilodaydım.
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Yardıma ihtiyacım var
libido değişkenlik gösterebiliyo bencede psikolojiktir bendede çok düşüş var
ereksiyon problemi sürekli devam ederse o zaman sıkıntı olabilir yani hemen yanılgıya düşme
ereksiyon problemi sürekli devam ederse o zaman sıkıntı olabilir yani hemen yanılgıya düşme
Penisimdede yumusaklik var normal halinde degisik bi sekilde kurun baslarinda 300 mg sustanon aliyodum onunla bi alakasi olabilir mi acaba
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Yapilabilcek bisey yok mu peki nasil duzelir bu sabahlari erekte uyanyorum ama gun icnde zor oluyorum
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Nolvadex almaya basladktan sonra biraz duzeldi pregnyl icin 14 gun beklemem gerekiyo dimi kur sonu 20 mg nolvadex ve 50mg klomen 3 hafta alicakmsm dozajlari cok yuksek degilms kurumun hocamin soyledgne gore
pct yi iyi yapman gerek blackin dediği gibi testis yumuşaması derken küçüldümü demek istedin
küçülmedi sarktı yumuşak gibi geliyo ama bana daha önce yoklamıyodum gerçi 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir