definasyon kürü - Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: definasyon kürümde ustaların görüşüne ihtiyacım var

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Kuru yazan hocaniz bilgilendirme yapmiyor sanirim
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

hocam ben zaten hocaların her dediğine inanma konusunda biraz şüpheciyim..aslında bu kürdeki yanlışlıkları söylersen bende memnun olurum kürdeki temel yanlış deca diyosan onu açıklamıştım üstte onun dışında ne gibi olumsuzluklar var sence..
_BlackLight_
Yeni Üye

Deca illa olacak diyorsan israrla yanls yptgni sylerim
madmax29

winstrol ve clen ile suyu atacağımızdan onu nötürüze eder diyo hoca..zaten ustam bende anlamadım gitti. hoş bu adamda yıllarca bb yapmış müsabık bi adam yani kütlesi olan bir çok defa küre girmiş biri, kafam karışık hala malzemeler şu an elimede ulaştı. en azından dozajlarda ve alım şeklimde bir sıkıntı varmı onu bari emin olayım içim rahatlasın biraz ?
madmax29

evet arkadaşlar bugun 2.enjeksiyonu da yaptım deca ile testoyu tek enjeksiyonda vuruyorum sıkıntı yok. bunun dışında sanırım strombanın etkisi üst kas grubum acayip belirginleşmeye başladı ve sertleştiler sanki hayvanın sinirini almadan kesildiğindeki gibi çok sert kaslarım :) ayrıca ilk anremanlarda olmasına rağmen direk güç artışını hissedebildim bu kadar hızlı bir reaksiyon göstermesi aslında beni çok mutlu etti bazı arkadaşların uzun bir sürede reaksiyon alamadıklarını görünce kendimi şanslı hissettim. Bu arada ürünler naspharma tamamı ve oldukça iyi çalışmakta. Birde orjinallik kontrolü yapabilme olanağı sunmasıda güzel bvs de bu varmı bilmiyorum. henüz clen leri kullanmaya başlamadım 10haftalık kürde 9 hafta olacak bu nedenle onların etkisini henüz bilemiyorum. bende kürden bir hafta önce cektiğim ve kürün bitiminde şeklinde en sonunda resim koyacam inşallah. blacklight arkadaşın uyarı ve önerileri ve birçok kişinin hem fikir olması nedeniyle kürün yarısında ilk deca kutusu bitince yerine def. küründe olması gereken masteron gelecek en azından hem güç artışı hemde masterondan da faydalanmış olacam inşallah kürümle ilgili detayları sizinle paylaşmaya devam edicem...saygılar,sevgiler herkese
_BlackLight_
Yeni Üye

Evet definasyoda kullanilan ilaclar cok cabuk farkettirebilir kendini ama deca külliyen yanlis bi hareketti definasyon kuru icin.onun yerine masteron enantat bile olabilirdi.bvs de karekod yontemi ile kontrol yapiliyor.

Kullandigin ilaclar icinde tüpü siyah renk olan varmi?
madmax29

testo ve deca zaten flakon değil ampul şeklinde ampüllerin rengi koyu bira şisesi renginde. strombaların kutusu kırmızı beyaz clen zaten bildiğiniz clen. bunlarda kutuların içinde kazı kazan şeklinde bir etiket var kazınmamış kazıyosun kod çıkıyor naspharma sitesine kodu girince sana orjinalmi değilmi onay veriyor. kod bir kere bile girilse artık sorgulanmış koda dönüşüyor. onun dışına 1 kutu deca her halükarda yapacam ama devamında masterona dönmemin zararı olmaz sanırım ?
_BlackLight_
Yeni Üye

5 haftda deca sana ne kazandiracak bilemem
madmax29

abi zaten genetik olarak vucudum şekillenmeye çok yatkın..önce ve sonra fotoları ile hem bu işi ne kadar yapabildik ortaya koyucam hemde bir garip kürle ne sonuç alacağımız ortaya çıkacak :)
_BlackLight_
Yeni Üye

Ozaman tam olarak ne hakkinda gorus almak istiyorsun

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 5 misafir