[Testo-E / Boldenone / Danabol] Günlüğü
Re: [Testo-E / Boldenone / Danabol] Günlüğü
Bana göre artısı yok yanlış anlamadıysam 4 set 5 tekrar yapıyosun bence kürde olan biri için 5 tekrar çook çok az şuan vücudun anabolik olarak üst düzeyde bence 8 veya 10 tekrar yapman gerekir adelenin bittiğini hîs etmeden ben antremanı hayyata bırakamam hele kürdeyken o kol kalkmıcak over t olma ihtmalin çok zayıf zaten yüklennn
küründe başarılar gelişmeleri bekliyoruz

- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
Ptesi itibari ile programımda 12-10-8-6 pramît sisteme geçiyorum.
4x5 antrenman sistemi bana fayda ediyor ancak eklemlerim ve bağlarım bunu kaldıramayacak gibime geliyor,böyle devam edersem sakatlık kaçınılmaz.
Diğer bi notum ise dün injection günüydü kalçam nedense çok duyarlıydı,iğneyi nereye batırırsam batırayım fena halde ağrıyordu,bende bacağın yan tarafından yaptım ve biraz ovalayıp uyudum.Sabah tuvalete gideyim dedim ama bacaklar istemedi
Üst düzey içten bir ağrı var, jelsiz hapsız ağrıyı azaltabilecek şeyler varsa paylaşın bir hayır duası alın 
Şimdilik bu kadar.
Gün : 22
Kiloda 2.5lik bir artış var.
Bel inceliyor,six packler geliyorum diyor
Anladığım kadarıyla yağ da yakıyorum.
Proviron ve ai(arimidex vs) kullanmadım haftada bir öğün canımın istediği birşeyi yiyorum (nugget,puding vs)
4x5 antrenman sistemi bana fayda ediyor ancak eklemlerim ve bağlarım bunu kaldıramayacak gibime geliyor,böyle devam edersem sakatlık kaçınılmaz.
Diğer bi notum ise dün injection günüydü kalçam nedense çok duyarlıydı,iğneyi nereye batırırsam batırayım fena halde ağrıyordu,bende bacağın yan tarafından yaptım ve biraz ovalayıp uyudum.Sabah tuvalete gideyim dedim ama bacaklar istemedi

Şimdilik bu kadar.
Gün : 22
Kiloda 2.5lik bir artış var.
Bel inceliyor,six packler geliyorum diyor
Anladığım kadarıyla yağ da yakıyorum.
Proviron ve ai(arimidex vs) kullanmadım haftada bir öğün canımın istediği birşeyi yiyorum (nugget,puding vs)
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
steroidology fotolarını paylaşırmısın gelişimi merak ettim
- steroidology
- Yeni Üye
Şimdi koyarsam pek espirisi olmayacağı için koymak istemiyorum.
10-12 haftalık yapacağım düşünülürse 12 resim yan yana koyarak güzel bir tablo oluşturmak istiyorum.Hergün salonda foto çekiniyorum.
10-12 haftalık yapacağım düşünülürse 12 resim yan yana koyarak güzel bir tablo oluşturmak istiyorum.Hergün salonda foto çekiniyorum.
- steroidology
- Yeni Üye
Bu arada kürde piramit ile güzel hacim elde etmiş arkadaşlar var mı ?
-
- Yeni Üye
piramit denedim ama bana göre değil sanırım herkeste aynı işlemiyo
- steroidology
- Yeni Üye
Yine bir göğüs günü ve güzel bir antrenman.
Danabol'un 25. günü.Heralde testo-e ve bolde kana karışmaya başlamıştır.Yani umarım
Bu arada db press çalışıyordum bu hafta makinada yapmaya başladım.Hem normali hem inclane press'i dumbella yapınca omuzda ağrılar oluyor.
Onun dışında herşey güzel biraz omuz ağrısı yaşıyorum o kadar.
Danabol'un 25. günü.Heralde testo-e ve bolde kana karışmaya başlamıştır.Yani umarım

Bu arada db press çalışıyordum bu hafta makinada yapmaya başladım.Hem normali hem inclane press'i dumbella yapınca omuzda ağrılar oluyor.
Onun dışında herşey güzel biraz omuz ağrısı yaşıyorum o kadar.
-
- Yeni Üye
hım benimde 22. günüm ben bolde yerine deca yapıyorum bir ümit bende kana karışmasını bekliyom 

- steroidology
- Yeni Üye
Danabol de kullandığım içi emin olamıyorum diğer türkü hiç oral olmasa elbet biyerde anlarsın
- barda
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
10-8-6 şeklinde yahut 12-10-8 şeklinde piramit sistemi daha uygundur kanımca çünkü piramitte son sette ne çıkarsa o kas olarak döner sana sanırım çok agır çalışıyorsunuz ondan 4x5 yanılıyormuyum ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir