Kötü Üslubumdan Dolayı Herkesten Özür Diliyorum,Başlık Kilit

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

BEFORE AFTER Deca

Mesaj gönderen melcan61 »

0GGC
En son melcan61 tarafından Sal Mar 18, 2014 6:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
ozcany

Re: 15 HAFTA HACİM KÜRÜ BEFORE AFTER EKLENDİ ( RESİMLER SYF:

Mesaj gönderen ozcany »

melcan kusura bakma kardesim sonuc basarısız.
daha cok beslenmen daha sıkı antreman yapman daha cok sabır gostermen lazım.
İlaçlarınnın kalitesinden de şüphe etmedim değil.
Bol sans
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Benim hatam sürekli dozaj değiştirmek oldu. ilk kürün verdiği tecrübesizlik olsun sabırsızlık olsun çok düşük bir dozajda başladım. o ilk 6 hatayıda diğer haftalar gibi sabit dozajda takip etseydim. misal 1-14 hafta 400 deca 1-16 hafta 750 testo gibi bir oranda girip bitirseydim kürü Sonlara doğru giren Gh ile birlikte iyi bir gelişim olurdu. 6 hafta gibi uzun bir süre 0 etki almıştım zaten. sadece danabolün verdiği güç artışı ve hafif hacimlenme oldu. Bende daha fazla kurcalamadım bıraktım kürü. Aslında şuan 4-5 hafta daha deca devam edebilirim testo ile ama etmeyeceğim gibi. Seneye sağlam bir growth insülin ve trenbolone kürü yapacağım. O zamana kadar bu sporda dahada tecrübelenip biraz daha naturel devam edeceğim. O zamana bomba gibi bir kür ile tekrar küre girmeyi planlıyorum şimdilik.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Decadan fayda,alamayan bunyeye tren+growth+insulin vereceksin sonuc basarisiz,olacak. Bu kurunde basarisiz,olmus oda basarisiz,olacak parani bosa harciyorsun okadar ilac almak yerine bi hayir kurumuna bagisla daha mantikli bence tamamen senin iyiligini dusunuyorum.bunyeni bosa zorlayip gunaha giriyorsun bari onu telafi edersin
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Yapmam o kürü veya bi bilgim yok. Daha nasıl fayda alabilirdim blacklight? 7cm kol 12cm göğüs 12cm omuz? Arnold mu olacağım 1 kürde ? en iyi küründe kaç cm ölçü aldın bi yazar mısın? 3 ayda 7 kol 12 göğüs 12 omuz alan birisi varsa burada yazsın ne yaptı nasıl yaptı aynısını sorgusuz sualsiz yapacağım? Başarısızlıktan kastınız ne? tek küre arnold olunuyorda ben mi bilmiyorum? Growth 1.5 ay olmadı daha başlayalı. Kürümdeki ilk 6 haftayı saymıyorum bile tamamen düşük dozaj çerez niyetine kullanmış gibiyim. geri kalıyor 9 hafta. 2 ayda 7cm kol 12cm göğüs 12cm omuz KİM ALMIŞ YAZSIN ARKADAŞ !! YAZSIN YAZSIN! BAŞARISIZMIŞ. BAŞARISIZ OLAN NE BİLİYOR MUSUN? BURADA YAZDIĞIN KOMİK YAZILAR BAŞARISIZ !
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

iowwa
Yeni Üye

Mesaj gönderen iowwa »

Supplementler ile rahatça yapılabilecek bir değişim seninki.Madem bu kadar paran var amerikadan komisyon ile supplement getir,personal trainer ile idman yap vs.Bak bu alttaki linkte malum body forumundan bir abinin 4 aylık(15-16 haftalık aynı senin gibi) gelişimi var diğer linktede röportajı.Bunları koymamın nedeni steroidsiz sıkı çalışma+beslenme ve tam inanç ile bu işin başarılabildiği görmen ve senin o MUHTEŞEM başarınla karşılaştırabilmen.Ayrıca linkteki abi senin gibi anapolonları,diabonolleri leblebi gibi yutmadı veya 28cm kolla deca vurmadı kendine..

http://www.bodyforumtr.com/attachments/ ... jpg.24769/

http://www.turkishsixpacks.com/enes-evr ... m-donusum/
_BlackLight_
Yeni Üye

Seni dusunen bir arkadasin olarak sakinlesmeni ve beni dinlemeni oneririm

1035 1002820 tema vakfi levent subesi
lazka
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen lazka »

black beni son yorumunla güldürdüğün için teşekkürler
_BlackLight_
Yeni Üye

Ben inanin bu forumda herkesin iyiligini isterim bana cok faydali bir forum oldu ama melcan kardes biraz agresif sanirim bu siralar
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Bir kerede yaptın birşey fena olmamış şunu şunu dene birde de? Biliyorum erken olduğunu. Bu vücuda belki amino asit creatin bile erken yani ama diyorum ya 6 ayda gelişim alamadım daha ne yapayım yani. Neyse teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar artık yazmayacağım foruma. NOKTA
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kilitli

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir