İlk kür hakkında yardım!!..

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
ussu35
Yeni Üye

İlk kür hakkında yardım!!..

Mesaj gönderen ussu35 »

Arkadaşlar selamlar ,
2011--2012 yılları arasında 1 yıl bb yaptım. Bir süre ara verdikten sonra tekrardan başladım ve şuan 5. ayımdayım. Beslenme düzenim kötü değil.İşyerinde akşama doğru yemek yiyebilmek için sefertası bile aldım :) supplement olarak whey protein,creatin ve amino asit kullanıyorum. Yaş 24 boy 1.73. kilo 64 ...
Temel hacim kürlerinden yapmak istiyorum ancak hangisini ne şekilde yapmalıyım bilmiyorum.
Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.Şu bilgiyi de yazsaydın iyi olurdu dediğiniz bir yer varsa hemen cevap yazabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.. 4 aylık gelişimimden ufak bi resim ekledim.

[img][img]http://i.hizliresim.com/KnoRJM.jpg[/img][/img]
ussu35
Yeni Üye

Re: İlk kür hakkında yardım!!..

Mesaj gönderen ussu35 »

yokmu hiç kimse bir öneride bulunacak ?
biceps35
Yeni Üye

Mesaj gönderen biceps35 »

Arkadaşım bence temelin yeterli değil 64 kilosun buna rağmen 2. görüntün yağlı ve sulu duruyo yaşın müsait kür için fakat temelini uygun görmüyorum yani böyle yapılan kürler sonuç hüsran hep kolum 29 du 33 oldu yazıyo mesala yapanlar sen bunu zaten naturel yapabilirsin bana kalırsa 1 senenin sonunda yap kürünü. Kardeş tavsiyesi
ussu35
Yeni Üye

Mesaj gönderen ussu35 »

teşekkür ederim
tonyjason
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen tonyjason »

ben ilk kürüm için haftanın 5 günü 3 yıl aralıksız bir çalışmanın ardından yapmıştım. 2013 86 kiloda Türkiye de şampiyon Avrupa'da 3. olan bir hocamın dediğine göre kas kütlen ne kadar azsa yan etki görme ihtimalin o kadar fazla demişti. Tabi kiişnin
genetiğine göre değişir bu ama sen düzgün beslenmeyle 6 ayda elde edeceğin vücudu 2 ayda yapmak istiyorsun. Sonra kademe kademe ilaçları değiştirmen gerekecek. Steroid olmadan yapabileceğin vücudu kısa zamanda trenbolone vururken bulacaksın kendini. Bardağa suyu taşırmadan koymak lazım. Yavaşta olsa bardağa su dolar. Ama sen bir sürahi suyu küçük bi su bardağına koymak istiyorsun. Bence ilk önce doğal yollardan bardağı büyüt. Çünkü sonra o taşan sular sana hastalık olarak dönebilir.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 8 misafir