aa
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ SUSTANON PRİMOBOLAN PROVİN
beslenme programında çok yanlışlar var. Kürde de olsa bi vücut geliştirmeci bir öğünde max 35-40 gr almalıdır. Protein öğünlerinin arası min. 2,5 saat ideali 3-3,5 saat arasıdır. Alacağın fazla protein böbreklerinin işlevlerinin bozulmasına neden olcaktır. 3 ölçek whey alıyorsun ( 20gr*3=60 gr protein) 30 dk sonra 5 yumurta beyazı oda etti 15 gr protein oldumu sana 75 gr protein. Vücut anca 35 gr sini alacak geri kalan 40 gr da israf olmuş olacak ayrıca vücudunda yağlanacak sen temiz beslendiğini zannetsende. Onun yerine 1 ölçek whey 5 yumurta beyazı yemen protein açısından sana yeterli olacaktır. ( her ne kadar Serdar Aktolga sarısını yemiyorsanız hiç yemeyin ben günde 10 tam yerim diyorsada, ayrıca 3 yıldır 5-6 tam yerim geçen hafta girdiğim test sonuçlarına göre en ufak bi problem çıkmadı.)
Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ SUSTANON PRİMOBOLAN PROVİN
hocam multipower whey ölceği 1 ölçek= 10 gr 30 gr oluyor
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: İLK KÜR YARDIM EDERMİSİNİZ SUSTO PRİMO PRİVO
o zaman pardon onu görmemişim. Sorun yok o zama 
Multipower hiç kullanmadım genelde protein tozları ölçek başına 20-30 gr arası protein içerdiği için

Multipower hiç kullanmadım genelde protein tozları ölçek başına 20-30 gr arası protein içerdiği için

Re: İLK KÜR YARDIM EDERMİSİNİZ SUSTO PRİMO PRİVO
pazartesi 250ml susto ve b12 vitamin vuruldum persembe primo vuruldum psikolojikmi ama bilmiyorum idmanlarım cok iyi geçiyor diyetimde hiç sorun yok düzenli olarak hep yapıyorum nedense enjeksiyon günlerini iple çekiyorum 

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 6 misafir