İlk kürle ilgili yardım / Fotoğraflı.

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
batuy7
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

İlk kürle ilgili yardım / Fotoğraflı.

Mesaj gönderen batuy7 »

Herkese merhaba,
Arkadaşlar ve hocalarımın yardımıyla; Strombafort ve Clebuterol ile küre girmek istiyordum.

Elimden şuan arkadaşımın kullanıp bıraktığı ilaçlar var. 160 adet Strambafort ve 28 adet Clenbuterol hapı var.
Resim

Kendisi aşırı/yanlış kullanımına rağmen inanılmaz faydasını gördü(zararını gördü ve istediği noktaya ulaştı,bıraktı). Doğru kullanımıyla ilgili o da tam emin değil.

2 yıldır bu sporu aralıklarla yapıyorum.
Boy : 178 - Kilo: 77

Resim
Resim
Resim

Amacım yağ yüzdemi azaltıp karın bölgesini belirginleştirmem ve hatlı bir vucüda sahip olmak. (diyet ve cardiyo ya rağmen bel etrafı hala sıkıntılı)

Bu 2 ilaçla nasıl bir kür yapmam gerekiyor? Ne kadar ilaç temin etmem lazım? (Çünkü Clenbuterolun sayısı çok az)

Teşekkürler.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: İlk kürle ilgili yardım / Fotoğraflı.

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Dozlari nekadr olacak bilmemiz gerek
batuy7
Yeni Üye

Mesaj gönderen batuy7 »

_BlackLight_ yazdı:Dozlari nekadr olacak bilmemiz gerek

Bendeki ilaçlar CLENBUTEROL (Sopharma Bulgaria) 20mcg 50 Tabs ve Strombafort 10 mg'lık.
Hangi dozda,ne süre kullanmam gerekir hiç bir fikrim yok...
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

hocam merhaba clenbuterolün kullanımını internette bu şekilde oldugunu gördüm çünkü reseptörlerin algıladıggı bir ilaç türü o yüzden piramit şeklinde alınıyormuş kopyala yapıştır yapıyorum
Clen:
1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
4.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
5.hafta of
6.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
7.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
8.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
9.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

Strombafort ise su atıcı yazıyorda kullanımını bulamadım kardesm kusura bakma hocalarımız başlıga rastgelirlerse yazarlar umarım kolay gelsin..
batuy7
Yeni Üye

Mesaj gönderen batuy7 »

barda yazdı:hocam merhaba clenbuterolün kullanımını internette bu şekilde oldugunu gördüm çünkü reseptörlerin algıladıggı bir ilaç türü o yüzden piramit şeklinde alınıyormuş kopyala yapıştır yapıyorum
Clen:
1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında
4.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
5.hafta of
6.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
7.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen
8.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen
9.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

Strombafort ise su atıcı yazıyorda kullanımını bulamadım kardesm kusura bakma hocalarımız başlıga rastgelirlerse yazarlar umarım kolay gelsin..

Merhaba hocam,teşekkürler mesajın için.O içeriği bende gördüm ama kafamı karıştıran bi konu oldu.
2 adet clenbuterol markası varmış. 0.4mcg ve benim elimde bulunan sopharma marka 0.02 lik olan.
2sinin de kullanımı farklıymış.Kafam biraz karıştı clenbuterol kullanımı hakkında.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Arkadaşın yazdığı kullanım örneği 2'lik olan Clen formu için örnek teşkil etmekte.
Winstrol'üde 30-50 mg arası günlük dozaj olarak kullanabilirsiniz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir