ilk kür yardım üstadlar-ACİL

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
mpower35
Yeni Üye

ilk kür yardım üstadlar-ACİL

Mesaj gönderen mpower35 »

selamlar üstadlar tecrübelerinize ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum

falanca sitede definasyonlu hacim kürü diye ürünler önerilmiş ürünler şöyle clenbuterol-stanozolol-oxandrole-proviron şeklinde sizce bu ürünlerin kullanımında ortaya nasıl bir durum çıkar ? bu ürünlerin kullanımı nasıl olmalı en iyi etki nasıl alınır ? pct diye dediğiniz birşey var sanırım kür sonrası tedavi oluyor bu uygulamada pct ye gerek varmı ? 178 boyum kilom 90 yağ oranım orta derecede uzun yıllar break dance yaptım iyi bir üçgen vücuda sahibim kaslardada dolgunluk iyi amacım define olmak olabildiğim kadar ama kaslarımıda kaybetmemek umarım çok şey istemedim desteklerinizi bekliyorum..
mpower35
Yeni Üye

Re: ilk kür yardım üstadlar-ACİL

arkadaşlar yok mu konuyla ilgili destek verecek :( kendi başıma yanlış birşey yapmak istemiyorum sonuşta vücutla oynuyoruz lütfen destek!!!!!
mpower35
Yeni Üye

sanırım forum artık güncel değil neyse :S
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Stanozolol hakkinda forumda ayri bir baslik var okuyabilirsiniz
Oxandrolon hakkinda forumda tablet steroidler baslogi altinda bilgi var okuyabilirsiniz
Proviron hakkinda forumda topic var okuyabilirsiniz
mpower35
Yeni Üye

_BlackLight_ yazdı:Stanozolol hakkinda forumda ayri bir baslik var okuyabilirsiniz
Oxandrolon hakkinda forumda tablet steroidler baslogi altinda bilgi var okuyabilirsiniz
Proviron hakkinda forumda topic var okuyabilirsiniz

teşekkür ederim ilgin için yanlış anlamanı istemem söylediğin gibi başlıkları okudum ama bu ürünler hangi zaman aralıklarında nasıl kullanılır ne kadar kullanılır bu ürünlerin vereceği etki ne derece olur o yönde bilgi verebilirsen sevinirim birde bu ürünler nasıl temin edilecek???

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir