ilk kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: ilk kürüm
carsilin miligramı yeterlimi hocam 22 mg bir tablet alıyorum kahvaltıdan sonra
şu an iki şampuaım var normalde kullandığım sinoz sarımsak özlü dehşet birşey bende etkisi çok güzel oldu 200 ml 12 tl gibi birşey diğer şampuanım bugün aldım eczaneden keterol şimdi yıkadım oda iyi geldi ama sürekli kullanımı oluyormu öğrenmek lazım saygılar
şu an iki şampuaım var normalde kullandığım sinoz sarımsak özlü dehşet birşey bende etkisi çok güzel oldu 200 ml 12 tl gibi birşey diğer şampuanım bugün aldım eczaneden keterol şimdi yıkadım oda iyi geldi ama sürekli kullanımı oluyormu öğrenmek lazım saygılar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
her bir tablet 22.5 mg silibinin e eşdeğer 40.9 -56.3 mg silimarin içeren silybum marianum meyvesi kuru ekstresini içerir (deve dikeni)
kuru ekstrası yazılı tam olarak hocam
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:her bir tablet 22.5 mg silibinin e eşdeğer 40.9 -56.3 mg silimarin içeren silybum marianum meyvesi kuru ekstresini içerir (deve dikeni)
Bileşenleri
Su, etilheksil ethylhexanoate, squalane, setearil alkol, gliseril stearat, Simmondsia chinensis petrol, propilen glikol, potasyum palmitoil hidrolize buğday proteini; paraffinum liquidum, bromelain, ananas sativus hülasası; Escin, arnika özü, Quercus robur özü, mentol, tokoferol, lesitin , fosfolipidler, yosun, beta-sitosterol, ağar, sorbitan TRISTEARATE, askorbil palmitat, Gliserin, cyclopentasiloxane, dimetikon / vinil dimetikon crosspolymer, potasyum setil fosfat, karbomer, disodyum EDTA, aminometil propanol, dimetikon, fenetil alkol, metilparaben, propilparaben, sitrik asit , parfum, bütilfenil Methylpropional, kumarin, eugenol, limonen.
enjekte sonrası kullandığım yeni krem bu uygunmudur iğne sonrası için çok yakıyorda 3 4 saat sonra

ematonil jel bayern nin
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
peki ağrı için aldığım jelin bir yan etkisi olurmu kürümdeki ürünlere
ematonil jel hocam pahallı ama güzel kaliteli ağrıyı bu kesdi bende en iyi eczacı sorun olmaz küründe sür dedi ama ne bilecek okadar detayı
ematonil jel hocam pahallı ama güzel kaliteli ağrıyı bu kesdi bende en iyi eczacı sorun olmaz küründe sür dedi ama ne bilecek okadar detayı
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:peki ağrı için aldığım jelin bir yan etkisi olurmu kürümdeki ürünlere
çok soru sordum ama hocam
decayı çekiyorum 2 ml 400 tekabil eder sonra 2 ml testo ent çekiyorum 500 vuruyorum tek seferde ama her bir yarım ml de 30 saniye bekleyerek vuruyorum 2.5 dakkaya yakın sürüyor enjektem vu güzelde gidiyor bir dakka da bitince iğneyi içeride bekletiyrorum sıfır kanamayla işim bitiyor çok şükür
soruma gelicek olursam decayı çektiğim iğneyi testoyada çekmek için kullanıyorum ürünlerin birbirinie zararıolurmu içine gitmemesine dikkat ediyorum karışmamasına falan tşk ederim
- steroidology
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 5 kez
Ürünlerin birbirlerine zararı olmaz.
Tabi yanlışlıkla içine sıkıverirsen bi anabolizanı kürden çıkarmak istediğinde sıkıntı yaşarsın.
Tabi yanlışlıkla içine sıkıverirsen bi anabolizanı kürden çıkarmak istediğinde sıkıntı yaşarsın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 5 misafir