ilk kürüm

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: ilk kürüm

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Est. Faydam olduysa mutlu olurum
hayalet
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen hayalet »

ben kendi adıma sizlerin bir sürü yazısını okudum farklı başlıklara yorumlarınızı siz ve bazı üyeler gerçekten güzel paylaşımlar sunuyorsunuz
ben her gün vakit buldukça okuyorum zevkle valla emekleriniz için teşekkürler
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

küre dinabol eklicemde 2. hafda sabah 20 akşam 20 şeklinde 4 hafta
karaciğer için karsil alıyorum bir tablette 22 mg lık ben kaç mg alıyım baktım ama mg olarak bir tarif bulamadım forumda
biraz çekiniyor insan ister istemez tablet olunca tşk ederim
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

hayalet yazdı:küre dinabol eklicemde 2. hafda sabah 20 akşam 20 şeklinde 4 hafta
karaciğer için karsil alıyorum bir tablette 22 mg lık ben kaç mg alıyım baktım ama mg olarak bir tarif bulamadım forumda
biraz çekiniyor insan ister istemez tablet olunca tşk ederim

yukarıdaki soruma ve şimdiki soruma cevap lütfen

proviron almadımda makaleyi okudum gerçekçi olmak lazım anlamadım tam olarak kullanma sebebini
kısaca ben küre proviron ekleyimmi ve karsil 22 mg tablet kara ciğer korumaya yetermi mg mı teşekkürler arkadaşlar
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

pazar günü ikinci enjektemi oldum deca 400 testo e 500 ve dünde dinabola başladım provior da aldım dün
paylaşmak istedim salonda dün triceps pusdown da 80 kg ile 3 set çalıştım ilaçtanmıdır acaba normalde hayatta yapamazdım valla şaştım güldüm acayip oldum bakalım göğüs de nekadar sıçrama olucak merakla beklemedeyim saygılar
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

selamlar arkadaşlar
proscarı üç gündür almıyorum ve dinabola başladım üç gündür saçlarda dökülme başladı
proscarı alınca testoyu baskıladığı gibi yorumlar varda nette olay nedir ben beşe bölüp alıyordum saçlarda dökülme var 1 mg alsam testonun çalışmasına mani olurmu yada her neye baskı yapıyorsa konuya vakıf arkadaşlar yardım ederse sevinirim
dinabol saç dökermi deca ve testo kürüm dinabolle çinkoyu sabah akşam almaya başladım 50 50 mg aç karnına eczanedende keterol isimli şampuanı önerdiler aldım bakalım nolucak yardım ltf kürü etkilemicek bir tavsiye en azından saygılar
_BlackLight_
Yeni Üye

5oo mg testoyu baskilayabiliyorsa helal olsun o ilaca hic bi sikinti cikmaz,koruyucularinizi sakin ihmal etmeyin hic birsey sagliginizdan onemli degil
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

:) black hocam testo yorumunuza hasta oldum :) güzel arşivlemişsiniz 1 mg almaya devam edebiliirim o zaman çünkü onu bıraktım ve 4 gününde başladı sağolun valla içim rahatladı
keterol şampuan aldım saf zeytin yağı sürüyorum birde zinko çinkoyu sabah aç akşam aç 50 50 alıyorum yeterlimi bu önlemler saygılar
hayalet
Yeni Üye

Mesaj gönderen hayalet »

hayalet yazdı::) black hocam testo yorumunuza hasta oldum :) güzel arşivlemişsiniz 1 mg almaya devam edebiliirim o zaman çünkü onu bıraktım ve 4 gününde başladı sağolun valla içim rahatladı
keterol şampuan aldım saf zeytin yağı sürüyorum birde zinko çinkoyu sabah aç akşam aç 50 50 alıyorum yeterlimi bu önlemler saygılar

koruyucu olarak çinko karsil 22 mg günde bir adet kara ciğer için c vitamini 1000 mg bcaa creatin bu şekilde hocam
_BlackLight_
Yeni Üye

Carsil oldukca etkili deniliyor bakalim deneyecegim bende.birde sac cikartan sampuanlar kullanirsanoz enseniz ve sirtiniz cok killanir

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir