ilk kürüm
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
Re: ilk kürüm
ben kendi adıma sizlerin bir sürü yazısını okudum farklı başlıklara yorumlarınızı siz ve bazı üyeler gerçekten güzel paylaşımlar sunuyorsunuz
ben her gün vakit buldukça okuyorum zevkle valla emekleriniz için teşekkürler
ben her gün vakit buldukça okuyorum zevkle valla emekleriniz için teşekkürler
-
- Yeni Üye
küre dinabol eklicemde 2. hafda sabah 20 akşam 20 şeklinde 4 hafta
karaciğer için karsil alıyorum bir tablette 22 mg lık ben kaç mg alıyım baktım ama mg olarak bir tarif bulamadım forumda
biraz çekiniyor insan ister istemez tablet olunca tşk ederim
karaciğer için karsil alıyorum bir tablette 22 mg lık ben kaç mg alıyım baktım ama mg olarak bir tarif bulamadım forumda
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı:küre dinabol eklicemde 2. hafda sabah 20 akşam 20 şeklinde 4 hafta
yukarıdaki soruma ve şimdiki soruma cevap lütfen
proviron almadımda makaleyi okudum gerçekçi olmak lazım anlamadım tam olarak kullanma sebebini
kısaca ben küre proviron ekleyimmi ve karsil 22 mg tablet kara ciğer korumaya yetermi mg mı teşekkürler arkadaşlar
-
- Yeni Üye
pazar günü ikinci enjektemi oldum deca 400 testo e 500 ve dünde dinabola başladım provior da aldım dün
paylaşmak istedim salonda dün triceps pusdown da 80 kg ile 3 set çalıştım ilaçtanmıdır acaba normalde hayatta yapamazdım valla şaştım güldüm acayip oldum bakalım göğüs de nekadar sıçrama olucak merakla beklemedeyim saygılar
paylaşmak istedim salonda dün triceps pusdown da 80 kg ile 3 set çalıştım ilaçtanmıdır acaba normalde hayatta yapamazdım valla şaştım güldüm acayip oldum bakalım göğüs de nekadar sıçrama olucak merakla beklemedeyim saygılar
-
- Yeni Üye
selamlar arkadaşlar
proscarı üç gündür almıyorum ve dinabola başladım üç gündür saçlarda dökülme başladı
proscarı alınca testoyu baskıladığı gibi yorumlar varda nette olay nedir ben beşe bölüp alıyordum saçlarda dökülme var 1 mg alsam testonun çalışmasına mani olurmu yada her neye baskı yapıyorsa konuya vakıf arkadaşlar yardım ederse sevinirim
dinabol saç dökermi deca ve testo kürüm dinabolle çinkoyu sabah akşam almaya başladım 50 50 mg aç karnına eczanedende keterol isimli şampuanı önerdiler aldım bakalım nolucak yardım ltf kürü etkilemicek bir tavsiye en azından saygılar
proscarı üç gündür almıyorum ve dinabola başladım üç gündür saçlarda dökülme başladı
proscarı alınca testoyu baskıladığı gibi yorumlar varda nette olay nedir ben beşe bölüp alıyordum saçlarda dökülme var 1 mg alsam testonun çalışmasına mani olurmu yada her neye baskı yapıyorsa konuya vakıf arkadaşlar yardım ederse sevinirim
dinabol saç dökermi deca ve testo kürüm dinabolle çinkoyu sabah akşam almaya başladım 50 50 mg aç karnına eczanedende keterol isimli şampuanı önerdiler aldım bakalım nolucak yardım ltf kürü etkilemicek bir tavsiye en azından saygılar
-
- Yeni Üye
5oo mg testoyu baskilayabiliyorsa helal olsun o ilaca hic bi sikinti cikmaz,koruyucularinizi sakin ihmal etmeyin hic birsey sagliginizdan onemli degil
-
- Yeni Üye

keterol şampuan aldım saf zeytin yağı sürüyorum birde zinko çinkoyu sabah aç akşam aç 50 50 alıyorum yeterlimi bu önlemler saygılar
-
- Yeni Üye
hayalet yazdı::) black hocam testo yorumunuza hasta oldumgüzel arşivlemişsiniz 1 mg almaya devam edebiliirim o zaman çünkü onu bıraktım ve 4 gününde başladı sağolun valla içim rahatladı
keterol şampuan aldım saf zeytin yağı sürüyorum birde zinko çinkoyu sabah aç akşam aç 50 50 alıyorum yeterlimi bu önlemler saygılar
koruyucu olarak çinko karsil 22 mg günde bir adet kara ciğer için c vitamini 1000 mg bcaa creatin bu şekilde hocam
-
- Yeni Üye
Carsil oldukca etkili deniliyor bakalim deneyecegim bende.birde sac cikartan sampuanlar kullanirsanoz enseniz ve sirtiniz cok killanir
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir