İLK KÜRRR!!! PCTT

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 6 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: EKTOMORF İLK KÜRRR!!! kür dizaynı-- PCT YARDIM???

Mesaj gönderen melcan61 »

Kürün bitmiş son halini görmüş gibi pct önermek doğru olmaz. Kürünü yap kür sonuna doğru burada gelişim ve vücudunun verdiği tepkiyi bizimle paylaşırsan pct hakkında daha sağlıklı bilgi verebiliriz..
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
deadshaw
Yeni Üye

Mesaj gönderen deadshaw »

ee benim anlamadıgım bişey ozaman bu murat hoca bana niye pct'yi şimdiden yazıp verdi
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Olabilir olmayacak diye birşey yok ama hani o zaman da yazılabilirdi. Şimdi de ilaçların genel yan etki ve etkilerini göz önünde bulundurularak yazılmıştır sorun olmaz. Murat Hoca işini bilir.
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Birinin sana bir şey yapamazsın demesine izin verme!! Bir hayalin varsa onu koruman gerek. İnsanlar bir şey yapamaz ve senin de yapamayacağını söylerler. Bir şey yapmak istiyorsan, gidip onu zorla al !
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

ilaçların yan etkileri kişiden kişiye çok ufak farklılıklar göstersede genel itibariyle sabit,murat hoca sana hangi pct yi önerdiyse sen onu yap hiç kafanı karıştırma.danabol ü de ilk 6 hafta kullan sadece.kür sonuna tekrar eklersen faydasından fazla zararı olacağını düşünüyorum,bol bol su toplar sonra bırakınca 2 hafta sonra noluyo ya kas mas kalmadı tribine girersin psikolojini bozar :D
ben 4 hafta kullandım bıraktım mesela ilk kürümde,zaten uzun esterli steroidler 4 haftadan sonra etkisini göstermeye başladıklarında hayvana bağlıyosun emin ol danabol manabol hikaye kalıyo :))
bu işlerin uzmanı falan değilim çok çok bilgili arkadaşlarımız var forumda,araştırıyorum okuyorum ama illaki kür tecrübeleri çok daha iyi olan arkadaşlar var onlar ne der bilmiyorum benim kişisel fikrim bu yönde.ki murat hoca yıllardır bu işlerin içinde,çok fazla kafana takılırsa bence ona sor bi telefon açıp,makul bi şekilde izah edecektir sana
Kullanıcı avatarı
melcan61
Yeni Üye

Bencede. Belli ki ilaçlarıda ondan almışsın pct de yazmış sana onunla görüşebilirsin her konuyu çok fazla ayrıntıya girme :D
▪█─ NoPainNoGain ─█▪

Kullanıcı avatarı
deadshaw
Yeni Üye

Re: EKTOMORF İLK KÜRRR!!! kür dizaynı-

benim murat hocaya güvenim sonsuz zaten bi kaç kişiye daha kür yaptırdı benim tek kafama takılan danabolu bana 60 gün kullanabilirsin dedi yani hemen hemen 9 hafta o yüzden kafam çok karıştı murat hoca dediği için güvenip kullanıyım mı yoksa 6 hafta kullanıp kesiyim mi :D
Kullanıcı avatarı
moonstorm
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez

Mesaj gönderen moonstorm »

Eminim bir yanlış anlaşılma olmuştur,bak murat hoca nın bloğundan copy paste yapıyorum yazdığı program ortada,öyle 60 gün falan yok :) 60 gün danabol bullanımını onaylayan pek bi kimseyide bulamazsın yerli yabancı forumları şöyle bi araştırırsan :)

Hacim Kazanmak için 12 haftalık örnek bir kür programı

1.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
2.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
3.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
4.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+30 mg dianabol+50 mg proviron
5.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+40 mg dianabol+50 mg proviron
6.Hafta 750 mg testosterone enanthate+400 mg deca+40 mg dianabol+50 mg proviron
7.Hafta 750 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
8.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
9.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
10.Hafta 500 mg testosterone enanthate+400 mg deca+50 mg proviron
11.Hafta 500 mg testosterone enanthate+50 mg proviron
12.Hafta 500 mg testosterone enanthate+50 mg proviron

Kür sonu tedavisi ise 12.haftada yapılan son enjeksiyondan sonra 5 er gün arayla 2 adet 5.000 i.e. pregnyl ve

1.Hafta 40 mg nolvadex
2.Hafta 40 mg nolvadex
3.Hafta 40 mg nolvadex
4.Hafta 40 mg nolvadex

Kür boyuncada karaciğeri korumak için enginar 3 litre civarı su tüketimi milk thistle kullanımı olmalıdır..Çinko b vitamini günde 2000 mg c vitamini tüketilmeli ve kür boyunca kilo başına yaklaşık olarak 2-2.5 hatta 3 gram protein alınmalıdır...
Kullanıcı avatarı
deadshaw
Yeni Üye

bencede oyle boşluguna geldi hatta sordum tekrardan üstüne basaraktan meşguldu galiba o yüzden buraya danışıyım dedim o yazısını blog'takini biliyorum zaten bende sıkmak istemedim burda açıklık gelir diye konuya :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir