2. kürün 10. haftası

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

2. kürün 10. haftası

Mesaj gönderen ferdi »

Merhaba arkadaşlar 2. kürüm nerdeyse tam olarak yerine oturdu sayılır. Bu pazar yani 2 gün sonra ilk enjeksiyonlarımı yapacam. Kür planım şu şekilde olacak:

1-12 Testo Enant 500 mg
1-8 Deca 300 mg
1-6 Günlük 50 mg danabol

şimdi benim aklıma takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi ben bu kür planında danabolu ilk 4 hafta kullanıp sonra 4 hafta ara verip geri kalan son 4 haftada da Anapolon eklesem nasıl olur ? Bir de decayı 12 haftalık kürde 8 hafta mı tutuym 10 hafta mı ? Son olarak da aldığım testo iran malı araştırdım ama hakkında pek bir bilgi bulamadım iyidir umarım
En son ferdi tarafından Çrş Nis 30, 2014 11:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
ferdi
Yeni Üye

Re: Ve 2. Kür

Mesaj gönderen ferdi »

sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Anapolon eklemenin nedeni nedir sonradan anlayamadim ama gereksiz,oldugunu soyleyebilirim karacigerini gereksz yorar cunku

Deca,1o hafta daha makul 8 biraz kisa gelebilir.

Iran mali testo aburahian di sanirim ismi orijinalse kalitesi oldukca yuksek bir urun fayda alirsin mutlaks
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Cevabın için teşekkürler _BlackLight_ Anapolon eklememin sebebi son 4 hafada gelişim yavaşlayacağı için biraz gücü kuvveti arttırsın da daha ağır girip biraz daha ölçü kazanmak amaçlı kullanmayı düşünmüştüm ama daha belli değil, zaten gelişimden sizi de haberdar ederim, duruma göre ekleyelim mi çıkaralım mı karar veririz. Şuanda kürün 5. günündeyim, kür devam ediyor, yalnız bir sorum olacak bu enjeksiyonları tek sefer de yapma diyorlar, mesela ben sadece pazar günleri yapacaktım, arkadaşlar pazar ve perşembe olmak üzere 250 testo+150 deca şeklinde ikiye bölerek yap ki vücutta sürekli maximum olsun hafta boyunca diyorlar, siz ne diyonuz? Bu arada iran testosu aynen senin dediğin gibi, %99.9 orjinaldir, 2 hafta sonra testoya baktırırım zaten orda belli olur gerçek mi sahte mi
_BlackLight_
Yeni Üye

Anapolon olayinda yorumum ayni bnce gerek yok hic zorlamaya.etkisi cabuk kaybolan bir ilac bu sefer kuru bitrince düşusu daha,sert yasarsin

Ilaclsrin vucutta maximum kalma sureleri yari omurleriyle alakali ben 6oo decayi soldan 1ooo enanti sagdan tek gun atip bitiryordum tercih senin istersen 2gune böl farketmez

Iran testoda gercekten iyi bir urun mutlaka fayda gorursun
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

merhaba arkadaşlar 2. kürde 4 haftaya başladım, ilk kürümden sonra vücudumda yüz ve göğüs ortası bölgesinde sivilcelenme belirdi, pek aldırmadım neyse 2. küre başladım şimdi yüz ve göğüs sivilcelerle dolu, çok pis birşey, 2 oldu cildiyeye gidiyorum daha hala geçmedi, geçecek gibi de durmuyor, bir el atın lütfen şu olaya, var mı bir tavsiyeniz ? (Not: karaciğere baktırdım yağlanma veya başka herhangi bir sorun yok ve milk tshitle da kullanıyorum))
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

aynı durum bende ve 2 arkadaşımda da çene bölgesinde oldu. testosteronun yan etkilerinden biri diye biliyorum. hergün yeni bir sivilceyle uyanmaya alıştım sadece tıraş olurken can yakıyor.
175cm
85kg
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

valla ne yapacaz bilmiyorum kardeşim, Allah'tan benim yüz bölgesinde çok yok tek tük var belli olmuyor onlar da, ama göğüs ortası kısım kötü yani, 3-5 tane krem kullanıyorum sivilce için, tam geçecek gibi oluyor soluyor falan sonra tekrar başlıyor sinir bozucu bir durum..
Kullanıcı avatarı
Hakan
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen Hakan »

valla kg x4gr karboyla kg x2gr proteinin yanında bazen yağlı şeylerde yiyip içtiğim için sorunun bende olduğunu düşünüyorum o yüzden pek moralimi bozmuyor.ama katı diyet yapsaydın o zaman bayağı bir etkilerdi beni
175cm
85kg
_BlackLight_
Yeni Üye

Cok alakasiz geleck ama söyliyim yaşinizdan öturu sivilceler cok cikiyor.bir bolgede kıllanma,olabilmesi icin daha dogrusu bir bolgede kil cikabilmesi icin o bolgedeki kıl koklerinin yeterince yag protein ve kreatini icermesi gerekir tahminimce gogusunuzde ve yuzunuzde cikan divilceler o bolgede yeni yeni killanma yasadiginiZ icin.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir