Growth Hormonu Hakkında ..

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Growth Hormonu Hakkında ..

Mesaj gönderen JayCutler »

Sevgili forum üyeleri herkese merhabalar.

Şu an ki yapacağım küre Growth hormonu eklemek istiyorum fakat daha önce kullanmadım. Kullanan kişilerle bu konu üzerine konuştuğum da günde 4 İU alındığı taktirde ortalama 2 ay içeresinde güzel 1 yağ yakımı ve adele de ufak çaplı da olsa büyümeler gözlendiğini söylediler.Daha önce kullanmış kişilerden bu Konu hakkında fikirlerini almak istiyorum.

Saygılar..
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: Growth Hormonu Hakkında ..

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Gh tecrübem daha önce olmuştu yağ yakımı ve yağsız kas kütlesini artırması yanında insana verdiği zindelik cildin bile gençleşip daha parlak canlı durmasına kadar bir çok konuda etkili bir kimyasal gh.İmkanın varsa 3 ay günlük 4 ünite kullan sonuçları mükemmel olacaktır
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Sevgili Hammerstorm , 2 aylık kullanım da etki durumu nasıl olur ? pasif mi kalır yani ? ve Tek başına kullanılıyor mu ?Yoksa yanına 8 10 hafta arası kür lazım mı ? Bulk Kürü Sırasında yağ yakımı gerçekleştirir mi ? vs vs diye 1 çok aklımda soru var.Cevaplarsan sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ben de kendimce konuya bir cevap vermek isterim,Hammerstorm da kendi tecrübelerini aktarır zaten.
GH kürüne girilecekse ben 20 hafta öneriyorum bu 20 hafta boyunca da hafif dozajlarla steroid alımını doğru buluyorum. Kendim yapacağım zaman bu şekilde planlayacağım bu kürü.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Sevgili lennox77 , Su an Deca küründeyim.10 Haftalık bu kürü bitirdikten sonra 2 ay ara verip duruma göre tekrar ya tren - testo yada acetat - propianat tarzı 1 küre girmeyi planlıyorum.Yanınada 8 Hafta civarı günde 4 ünite Gh almayı planlıyorum.Gh dan beklediğim etki yağ yakımını sağlaması.Adele yönünden birşey beklemıyorum.8 Haftalık kullanım da ne gibi etkiler bırakılır ?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Sevgili lennox77 öncelikle söylediklerine katılıyorum.Gh kürü tam anlamıyla verimli olarak yapılacaksa steroid+gh olarak 20 hafta kullanılması en verimli etkide olacaktır.Fakat şunuda göze alalım prof sporcularda dahil olmak üzere kaç kişi 20 haftalık gh+steroide para ayırabilir(Ülkemiz koşullarını göz önüne alalım arkadaşlar :D ) arkadaşın sorusuna gelirsek 2 ayda günlük 4 üniteyle tabiki iyi seviyede yağ yakımı olacaktır adelede kazanır kazanmaz diye birşey yok ama 8 haftada 4 ünite gh ile maksimum kazanacağı temiz adele 1-2 kg yu geçmez zaten.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Sizinde bahsettiğiniz gibi maddi durumu bir hayli zorlar böyle bir kür.O yüzden 20 hafta kür yapacak kadar durum iyi değil :)8 hafta trenbelon kürüne koymayı planlıyorum.Kararım değişmezse sizlerle gelişmeleri burada paylaşırım.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Evet maalesef maddi imkansızlıklar bu güzide ilacı kullanmamızı engelliyor. Kullanırsan eğer bize gördüğün etkileri yazarsan biz de kısa süreli kullanımlar hakkında daha ayrıntılı fikir edinmiş oluruz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
s3lcukkk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen s3lcukkk »

12 haftalık bir sustanon ve primobolan kürüne günde 4 ünite genotropin eklenmesi hakkında ne diyorsunuz arkadaşlar ? lennox 77 hocamız en az 20 hafta demiş fakat malum maddi şartlar ortada :) su anda 88-90 kg arası %10-11 bf bir vücut var amacım 90-92 kg arası % 8 ve altı yağ oranıyla bir vücuda ulaşmak. genotropin bu noktada 12 haftalık bir kullanımla bana bir kazanç sağlar mı? şimdiden teşekkürler...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir